2777
2789
عنوان

همسرم تصمیم به طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 77 پست
واقعا از کتک خوردن لذت میبری که مخالف طلاقی ؟ متوجه نشدم که چرا مخالف طلاقی

چون جایی ندارم که فعلا برم از طرف دیگه مادرم اجاره نشین همسرمه 

من طلاق بگیرم اونم آواره میشه

بهش بگو مهریه مو بده جدا میشیم 

بعد هم چرا پزشکی قانونی نمیری دوباربفهمه رفتی پرسکی قانونی ومیتونی ازش دیه بگیری وز ندان بندازیش می شینه سرجاش

شماهم الان التماسش نکن بگو باشه اما باید سرمهریه توافق کنی 

حداقل اونقدر ازش نقد بگیربتونی خونه اجاره کنی و....

مگه شهر هرته 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نداره اما منم جایی برای موندن فعلا ندارم دانشجو هستم گفتم حداقل مدرکم بگیرم بعد جدا شم

ببین این دیوونه اس میزنه ناقصت میکنه حسرت همه چی میمونه تو‌دلت...شوهر عمه من زده تو سر عمم تو جوونی الان چشماش سو نداره اصلا ۴۸سالشه بزور جلوشو میبینه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

به جای دلداری وراهنمایی لطفا نمک به زخمش نپاشید.همه عزت نفس دارن.فکرکردید از خداشه کتک بخوره وتوی چنین زندگی بمونه.چرا درک نمی کنید.بعضی خانم ها شرایط طلاق گرفتن ندارن.حتما خودش بهترمیدونه شرایطش چی هست.اینقد گارد نابجا نگیرید.چه حرفا میگید(  دلش میخا کتک بخوره...عزت نفس نداره..هر نری شوهر نمیشه)لطفا اول فکرکنیدبعدبنویسید

نداره اما منم جایی برای موندن فعلا ندارم دانشجو هستم گفتم حداقل مدرکم بگیرم بعد جدا شم

فقط گول نخوری بری دادگاه بگی تفاهم نداریم

یا بگی توافقی

به شوهرت بگو بره ازت شکایت کنه عیب هات را بگه 

البته اون یک شب نباید خونه ی دوستت می خوابیدی 

زن نباید شب بره جایی بمونه

تو دادگاه به ضررش میشه

ولی یک شب عیب نداره حالا

دیگه از خونه خارج نشو

همین شنبه اینده برو پزشکی قانونی برا ضرب و‌شتم نامه بگیر و بهش نگو 

سقط جنین در اثر ضربات هم احتمالا ثبت بشه 

بزار بره تو روال طلاق 

این مدرک بشه برا دادگاه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چون جایی ندارم که فعلا برم از طرف دیگه مادرم اجاره نشین همسرمه من طلاق بگیرم اونم آواره میشه

اگه مهریه داری مهریتو بگیر  و بعد طلاق بگیر با خانوادت برو جای دیگه ای رو اجاره کن 

چقدر دیوونه ای از خدات باشه مردی که زنشو بزنه آدم نیس ناراحت نباش اصلا

من اصلا دلم با زندگیم نیست همیشه تو فکر فرار بودم به امید طلاق و فرار زندگی میکردم 

ولی الان تو شرایط جدایی نیستم ترس برم داشته

بهش بگو مهریه مو بده جدا میشیم بعد هم چرا پزشکی قانونی نمیری دوباربفهمه رفتی پرسکی قانونی ومیتونی از ...

چرا کامل نگیره ؟؟؟ چیه میگید حداقل

اسی که طلاق نخواسته

هر کی تصمیم به طلاق  داره مهریه را کامل بده

مطمئن باش بخاطر بارداری و سقط هورمونات بهم ریخته هرچه زودتر جدا بشی به نفعته

من ناخواسته بچه دار شدم از اینکه سقط شده ناراحت نیستم فقط از طلاق میترسم چون یه مامان فقط دارم که تو خونه همسرم زندگی می‌کنه که اصلا اجاره و پول پیش نداده 

با یارانه و کمی حقوق که برادرم ماهانه بهش میده زندگی می‌کنه خودمم دانشجو کارشناسی هستم دلم نمیخواد دانشگاه رو ول کنم برم سر کار

تو بگو طلاق نمی خواهی خونه را هم ترک نکناگه اون بخواد طلاقت بدهباید مهریه ات را کامل بدهتوافقی را قب ...

همین کارها رو در نظر دارم 

اما میترسم با کتک کاری مجبورم کنه به طلاق توافقی 

چند روزه در خونه رو روم بسته کلید رو ازم گرفته نمی‌ذاره دانشگاه برم