2777
2789
عنوان

همسرم تصمیم به طلاق گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 77 پست
نفهمیدم از چی ناراحت شدن؟

کلا با هم مشکلات زیاد داشتیم و داریم 

چون من به دوست مشترک مون گفتم که کتک کاری کرده و دعوای اخیر رو شرح داده بودم  عصبانی شده و تصمیم به طلاق گرفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بگو طلاق نمی خواهی خونه را هم ترک نکناگه اون بخواد طلاقت بدهباید مهریه ات را کامل بدهتوافقی را قب ...

چرا اینگونه سخن میگویی

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
نفهمیدم آمادگی چیو نداری؟!

اینکع دیگه کتک نخوره

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
به هر قیمتی شوهر داشتن کجاش قشنگه‌چرا شماها عزت نفس ندارید شما باید می‌رفتی درخواست طلاق می‌دادی و ش ...

اینا اولاش طلاق نمیگیرن بعد که دوتا بچه اورد بگه مجبورم بسوزم و بسازمم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

توافقی مد شده که مردها مهریه ندنبزار خودش بره دادگاه بگه زنم را نمی خوام

نه میگم چرا اینگونه سخن میگویی

اینا اولاش طلاق نمیگیرن بعد که دوتا بچه اورد بگه مجبورم بسوزم و بسازمم

آفرین همینه دیگه 

انگار خلق شدن برای تو سری خور بودن 

در عوض که اسی چوب دو سر کنه تو .... شوهره 

منتظره نرم بشه 

سایه پالان خر رو سر آدم باشه ولی سایه این زباله ها کم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دعوا از اول سر چی بوده؟

دعوا همیشه بین ما بود سر چیزهای بسیار الکی تا چیزای اساسی 

اخیرا که کتک کاری کرد دعوا سر این بوجود اومد که چرا دیر از دانشگاه به خونه رسیدم سر یه ساعت دیر رسیدن شروع به فحاشی و انواع تهمت ها و کتک کاری کرد

دعوا همیشه بین ما بود سر چیزهای بسیار الکی تا چیزای اساسی اخیرا که کتک کاری کرد دعوا سر این بوجود او ...

کاش یکیو داشتی میزد تو گوشت تا به خودت بیای

دعوا همیشه بین ما بود سر چیزهای بسیار الکی تا چیزای اساسی اخیرا که کتک کاری کرد دعوا سر این بوجود او ...

این مرد خوب نمیشه بدترم میشه حالا ک‌خودش طلاق مید ه مهریت رو بگیر برا خودت خونه بخر یا رهن کن، برو سرکار مستقل شو 

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉