عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8165 عنوان بچم یه سالشه غذا نمیخوره 75 بازدید | 5 پست سلام میذارم جلوش میریزهمیذارم دهنش روش رو برمیگردونهموقع بازی میذارم دهنش باز در میارهکلا هیچی نمیخوره بخدا غصم شده خودم جلوش میخورم جلوی خودشم میزارم باز هیچدکتر بردم میگه مجبورش نکنخب بابا دیگه یکسالشه چجوری مجبورش نکنم باید غذا خور بشه تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین. 1403/09/01 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باقلواااااااااخوشمزه عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4359 بچه ی منفقط با تام و جری و انیمیشن ها میخوره غذاشو یعنی در حین نگاه کردن میزارم دهنش _الو مامان جونم سلام خوبی؟ _سلام مادر خوبم. _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8165 بچه ی منفقط با تام و جری و انیمیشن ها میخوره غذاشو یعنی در حین نگاه کردن میزارم دهنش تا حالا تلویزیون روشن نکردم براشیعنی از وقتی که اومده شاید نیم ساعت تلویزیون دیده باشه تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
باقلواااااااااخوشمزه عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 4359 تا حالا تلویزیون روشن نکردم براشیعنی از وقتی که اومده شاید نیم ساعت تلویزیون دیده باشه البته بچه ی من ۳ سالشهمنن تلوزیون و گوشی فقط موقع غذا _الو مامان جونم سلام خوبی؟ _سلام مادر خوبم. _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)
مامانآنیاخانوم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 719 نگاهش نکن من فقط میگم خیلی خوشمزه ست خودش هر چقدر میخوره بسه من راستش نمیدونم دخترم یکسالشه فقط با نگه داشتن تو دهنش و تف کردن ۱۴ کیلو شدهالبته مدااااام در حال شستنم تمیز غذا خوردن اشتهاش رو کم میکنهشیرخشک نان میخورهحلیم سمنو آبگوشت پودر آجیل روی ماست دوست داره۲ لقمه هم قورت نمیده فقط تست میکنه راضیم دیگه چی بگم لایک نکن لایک نکن لایک نکن
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8165 نگاهش نکن من فقط میگم خیلی خوشمزه ست خودش هر چقدر میخوره بسه من راستش نمیدونم دخترم یکسالشه فقط با ن ... شیر نان خودش بچه رو تپلی میکنهخدا سلامتش کنه تندرست باشه الهی تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.