2777
2789
عنوان

بچها خبریه

88 بازدید | 6 پست

تو خیابون کلی ماشین موتوری اومدن راجعه به پیروزی حزب الله اینا میگن ؟

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

کاربریمو دوس دارم🤫

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشاره بهش بکن خیلی واضع نگو

ن اصلا چیزی نمیگم اون روز درباری ی چیزی ک اصلا ب دولت اینا ربط نداشت حرف زدم اون یکی کاربریو ۳روزه تعلیق کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

😂پس همون بهتر نگی اینا وقتی بقیه درمورد جاهای خصوصی صحبت میکنن کجان پس

همونو بگو😒😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40