2777
2789
می خوام بدونم ممکنه کامل درمان بشه؟ طول حمله م هم کلا ۵ دقیقه ست. 

بله میشه. ولی به خودت بستگی داره

من پانیک ندارم اما افسردگی داشتم دکتر میرفتم پانیک زیاد دیدم، از دکترمم که پرسیدم توضیح برام میداد، بعضیا نیاز به دست میکنن،هر چی شرایط و جو زندگیت از غم و استرس دور باشه زودتر خوب میشی.

درمان کلی داره   نگران نباش 

ولی حتما پیش یه دکتر خوب برو که تحت نظر باشی  

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ميتوني علائمشو بگي؟ 

چیزایی که من میدونم ایناست،کف دست زیاد عرق میکنه،دست و پا حالت بی حس میگیرن،تپش قلب،سرگیجه و حالت تهوع

من ینارو میدونم عزیزم

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
من داشتم حتی اونقد شدید بود که حالت فلجی بهم دست داد ولی با دارو خوب شدم

وای چقد خوب. خدا رو شکر. چه دارویی مصرف کردین؟ بعد چه مدت خوب شدین؟ الان کلا قطع کردین دارو رو؟