2777
2789

سلام روز چهارشنبه رفتم دنبال دخترم مدرسه اولیا در مدرسه بودن . دیدم میترسه انگار از یکی خودشو قایم میکنه میگ الان نریم گفتم چی شده دوستاتن گف نه برگشتنی ازش پرسیدم چی شده میگه مامان یکی از بچهای کلاس وقتی زنگ اخر خورده من منتظر تو بودم امده منو چندتا از دوستامو دعوا و تهدید کرده گف با دخترم خوب رفتار نکنید و دوست نباشید خودتون میدونید حالا اون در مدرسه بوده من ازش میترسم قیافش یه جوریه . خدایی ب چه حقی امده زنگ اخر بچهارو گیر انداخته تهدید کرده دختر خودشم از این لوس های بی ادب پروعه ک چون همش دخترمو اذیت میکرد باهاش قهر کرده . من الان ب کی بگم برم وایسم زنگ اخر ب دخترم بگم مامانشو نشونش بده دهنشو صاف کنم ؟ یا ب مدیر بگم یا معلمش . من الان باید دهن کیو صاف کنم 😐😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرهای دیگه یا نماینده کلاس هماهنگ بشید روزی که جلسه اولیا میذارن توی کلاس مطرح کنید در حضور معلم.

حتی اگر دلت طاقت نمیاره توی گروه مادرها مطرح کن و بگو دخترم استرس گرفته و مضطرب شده

اول به مدیر و معلم بگو بعدم  بگو احظارش کنن جلو اونا بخورش قشنگ زنیکه  روانی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
با مادرهای دیگه یا نماینده کلاس هماهنگ بشید روزی که جلسه اولیا میذارن توی کلاس مطرح کنید در حضور معل ...

اره خیلی مضطرب شده بود . دیشب میگف من ازش میترسم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .