2777
2789
عنوان

بچه ها جوگیر شم الان خیلی خیلی مضطرب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست
داری درست میگی چون بشدددددتتتتتت مضطرب شدم و حالم بده😭😭😭

دوتا کار باید بکنی 

اول اینکه ارتباط معنویتو با خدا قوی تر کنی.

دوم هم اینکه بری پیش یه روانشناس خوب (تاکید می‌کنم خوب. چون اگه پیش آدم درستی نری حالتو بدتر می‌کنه و چهارتا برچسب بهت می‌زنه) 

نگران هم نباش. مشکلات رفتاری قبل از ۳۰ سالگی بیماری تلقی نمیشن

از بین حرفات متوجه این نکات شدم. مثلا اینکه عروسی پسرخالت انقدر برات مهمه واقعا باعث آزارت میشه. یا ...

حرفاتو قبول دارم من مشکل وسواس ذهنی رو حس میکنم دارم 

ولی میدونی من چقدر چهره برام مهمه؟ اصلا نمیتونمممممممممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بببین من خودم قصد مهاجرت دارم و خب حقوق من احتمالا بیشترم باشه

خب باشی این دلیل بر بالاتر بودن نیست. من نمیگم این فرد رو قبول کن دارم میگم تفکرت رو درست کن ارزش ادما با مدرک تحصیلی و درامد و چهره شون مشخص نمیشه

حرفاتو قبول دارم من مشکل وسواس ذهنی رو حس میکنم دارم ولی میدونی من چقدر چهره برام مهمه؟ اصلا نمیتونم ...

می‌دونم 

ولی آرامش داشته باش 

خواستگاری به معنی پهن کردن سفره عقد نیست 

تو هیچ تعهدی به اون آدم نداری صرفا قراره بری ببینیش. نخواستی با ریلکسی تمام بگو نه

خب باشی این دلیل بر بالاتر بودن نیست. من نمیگم این فرد رو قبول کن دارم میگم تفکرت رو درست کن ارزش اد ...

عزیزم من نمیگم این ادم خوب نیست 

اتفاقا به مامانم گفتم که خیلی از دخترا برای ادم له له میزنن ولی من نه

اخه معیارات من فرق میکنه 

شاید حتی مجرد بمونم ولی نمیتونمممم

می‌دونم ولی آرامش داشته باش خواستگاری به معنی پهن کردن سفره عقد نیست تو هیچ تعهدی به اون آدم نداری ص ...

حق با توئه ولی میترسم اخه بابام اصلا قبلا اینطوری نبود یعنی حتی با خواستگار دعوا میکرد ولی اینکه الان با این راه میاد بهم استرس وارد کرده‌

یجورایی حس میکنم میترسه تا اخر عمر مجرد نمونم یا چی، با اینکه میدونه من چهره برام مهمه 

از طرفی با اینکه میدونم تا من بله رو نرم چیزی نمیشه ولی خب نمیدونم اما حس میکنم نکنه سحر و جادویی در کار باشه و …

عزیزم من نمیگم این ادم خوب نیست اتفاقا به مامانم گفتم که خیلی از دخترا برای ادم له له میزنن ولی من ن ...

این ادم رو بیخیال با معیارهات هم کاری ندارم 

ولی بطور کلی یه پیشنهاد دوستانه میکنم بهت یکم از فضایی که توش هستی فاصله بگیر دایره ارتباطیت رو گسترده‌تر کن برو تو دل جامعه انقدر ادم های مزخرف میبینی با دستاورهای فوق‌العاده و انقدر ادم حسابی میبینی بدون دستاوردهای خاص که همه اون معیارهات کن فیکون میشه 

حق با توئه ولی میترسم اخه بابام اصلا قبلا اینطوری نبود یعنی حتی با خواستگار دعوا میکرد ولی اینکه الا ...

خانوادت فقط این اقا رو مناسب دیدن که اینجوری گفتن دلیل دیگه ای نداره تو هم بهشون میگی نمیخوام و تموم میشه استرس نداره که بیشتر انگار خودت این نگرانی‌هارو داری که فکر میکنی پدر و مادرت از این نظر میگن 

ممنون سعی میکنم البته الانم تو دل جامعه هستما

البته یک پزشک روزانه با صدها نفر در ارتباطه ولی تحت عنوان پزشک جایی که شما داری براشون کاری انجام میدی باید بری تو فضایی که بقیه برات کاری انجام میدن جایی که مهم نیست براشون پزشک هستی یا نه و ببینی اون موقع رفتارشون چطوریه