2777
2789
عنوان

بچه ها جوگیر شم الان خیلی خیلی مضطرب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 42 پست
حالا بشین درستو بخون سرفرصت خودت مهاجرت کن برو یه شوهر درست حسابی پیدا کن

من فقط گفتم باشه بذار بیان که نگن این ادما چقدر بی منطق جواب رد دادن 

ولی رفتار مامان بابام منو دیوونه کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تفکرت رو درست کن. نه یک افغانستانی بودن بده و نه شبیهش بودن. و دکتر بودن هم که شغل شریفی هست ولی شما ...

عزیزم من کجا خودمو بالا دیدم؟؟؟؟

نباید تو انتخاب همسرم که حق طبیعی هر انسانیه نظر واقعیمو بدم. 

افغانها ادمای خیلی شریفی هستند ولی خب من دوس ندارم 

عزیزم من کجا خودمو بالا دیدم؟؟؟؟نباید تو انتخاب همسرم که حق طبیعی هر انسانیه نظر واقعیمو بدم. افغانه ...

این کار اسمش نظر دادن نیست. شما حقتونه با هر کسی که دوست دارید ازدواج کنید با هر دلیلی که به خودتون مربوطه و حق این رو هم دارید که ادم هم سطح خودتون رو بخواید ولی اون اقایی که خارج از کشوره و شاغل هم ده سال هم هست که رفته چه بسا از شما سر تر باشه. مهم نظرتون نبود مهم اون زاویه نگاهتون بود که اشتباهه.

این کار اسمش نظر دادن نیست. شما حقتونه با هر کسی که دوست دارید ازدواج کنید با هر دلیلی که به خودتون ...

حتی اگه زود وارد بازار کار شده باشه و اونم کاری که هیچ پیشرفتی توش نیس 

نه

حس میکنم مشکل وسواس ذهنی داری. ذهنت انعطاف ناپذیره و نمی‌تونی از دیدگاه بقیه به ماجرا نگاه کنی.

آخه ببین میگی پدر و مادرم دارن نقشه چینی می‌کنن منو شوهر بدن. بیشتر شبیه افکار دخترای ۱۸ ساله هست.

خیلی توی بچه های پزشکی دیدم که ارتباط اجتماعیشون ضعیفه. 

اگه زیر ۲۵ بودی اشکالی نداشت ولی به ۳۰ که برسه سخت مداوا میشه. 

به نظرم باید بری پیش یه روان شناس خیلی کار درست و چند جلسه مشاوره کنی.

از کجا اینارو میگی؟

از بین حرفات متوجه این نکات شدم. مثلا اینکه عروسی پسرخالت انقدر برات مهمه واقعا باعث آزارت میشه. یا اینکه نسبت به پدر و مادرت بد بینی با اینکه از صحبتات مشخصه آدمای بدی نیستن.