2777
2789
عنوان

چندتا دندون خراب دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر نمیکنم ربطی به ژن داشته باشهچیزایی که میخوریم اثر دارن، مخصوصا چیزای شیرینو اینکه خود خمیردند ...

نمیدونم من خودم انگار بعداز بارداری کمتر ب خودم رسیدم ویتامین دی و کمبود کلسیم خیلی روم اثر گذاشت

یه بار یک دکتر پر آوازه پیدا کردم رفتم برای انجام کار دو بار بی حسی زد اما بی حس نمیشد با دردی جانکا ...

ای وای چقدر بد😔😔😔

خدا لعنتش کنه بااین همه هزینه ووقت ک آدم میزاره

ولی اینسری ب بدشدن و اینا فک نکن

من خودم خیلی منفی بودم وهمیشه دنبال مریضی

الان ی مدته یکی بهم تذکر داد که چ خبرته خودت داری جذب میکنی درد وبلارو، خیلی بهتره انگار وقتی منتظربدبیاری نیستم

شمام امتحان کن

نمیدونم من خودم انگار بعداز بارداری کمتر ب خودم رسیدم ویتامین دی و کمبود کلسیم خیلی روم اثر گذاشت

دقیقا ویتامیناهم خیلی مهم هستن

کمبودشون به مرور باعث درد استخون،پوسیدگی دندون و... میشه

زیبایی دوست دارم ولی پول ندارم صمن اینکه خیلیا مخالفن برا همین دو دلم

اول دندوناتو درست کن دونه دونه بعدش بنظرم برو کامپوزیت عالیه😍البته نظر دکترتو بپرس. من اول همه رو دونه دونه درست کردم بعد جرمگیری..بلیچ و کامپوز رنگ خیلی سفیدی انتخاب نکردم دلم نمیخواست خیلییی سفید باشه .من راضیم تقریبا ۱سال ونیم طول کشید الانم درگیر ۱کاشتم ک اونم خداتومن پولشه. کل خانودم مخالف زیبایی بودن الان همشون میگن چ عالی شده.ببین خودت نظرت چیه.

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

اول دندوناتو درست کن دونه دونه بعدش بنظرم برو کامپوزیت عالیه😍البته نظر دکترتو بپرس. من اول همه رو د ...

آره خودمم خیلی دوست دارم یعنی تو کارای زیبایی ک میشه کرد، من زیبایی دندون ترجیح میدم

مرسی عزیزم

آره خودمم خیلی دوست دارم یعنی تو کارای زیبایی ک میشه کرد، من زیبایی دندون ترجیح میدممرسی عزیزم

اره دقییقا عزیزم. انشاءالله که زودتر همه رو درست میکنی😍

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇