ولی خدا وکیلی من دارم به این نتیجه میرسم اینایی که از حضور نرها در سایت دفاع میکنن یا خودشون نر زن نما هستن یا ازون زنایین که مغزشون خرابه و حتا تو سایتی که تماما مسائل زنانه است هم دنبال لاس زدنن ازین دو حالت امکان نداره خارج بشه یا اینایی که تاپیک میزنن آقایون راهنمایی میخوایم بیاید خوب هر مشکلی دارین این همه گروه تو شبکه ها اجتماعی متناسب با شخصیت شماس برید اونجا کک های تنبونتون و بریزید
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
🤣🤣🤣🤣خواهر جمع کن بریم ابنجا دیگه جای ما نیست به خدا
والا سایتو گرفتن دیگه😁
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
دقیقا تمثالی از مرداییه که با پروفایل زن اومدن تو سایت😂
بقرآن اعصاب ادم و خورد میکن دو دقیقه از اینستا و فلان و فلان فاصله میگیری یعنی نر جماعت و پسر های هول درخواست دوستی ندن میای اینجا میبینی نه خیرم اینکه بذتره بعدم لعنتیا یجوری کامنت برا مردها میزار اصلا از پشت همون کامنت احساس میکنی صداشون نازک کردن دار عشوه خرکی میریزن🤢😂
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
اینایی که من دیدم هیچی جلودارشون نیست با کد ملی زنی خواهری مادری کسی وارد میشن،میبینی مرحومه ده ساله به رحمت خدا رفته بعد نوه ش با کدملیش اومده تو سایت
دقیقا تمثالی از مرداییه که با پروفایل زن اومدن تو سایت😂
ببین منو من تورو خیلی دوست دارم😂😂😂😂😂
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨
پیرو همین تاپیک تاپیک آخر منو ببینید در دسته بندی کاربران نی نی سایت