[QUOTE=361295512]بقرآن اعصاب ادم و خورد میکن دو دقیقه از اینستا و فلان و فلان فاصله میگیری یعنی نر ج ...
خیلی نه اصلا یعنی خیلی ها خیلی😂😂😂😂😂😂😂😂
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
تو نفر دومی هستی که امروز بهم ابراز عشقوعلاقه میکنه،شرمنده نمیتونم به نفر قبلی خیانت کنم😂😂یادم نیست کی بود ولی متعهدم
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
تو نفر دومی هستی که امروز بهم ابراز عشقوعلاقه میکنه،شرمنده نمیتونم به نفر قبلی خیانت کنم😂😂یادم نیس ...
دهنت😂😂😂😂😂😂😂اصلا من نام کاربری یادم نمیمونه ولی تورو بخاطر پوفایلت دوست دارم اصلا یه هیبت خاص و عجیبی داره😂😂😂😂😂😂😂
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
دهنت😂😂😂😂😂😂😂اصلا من نام کاربری یادم نمیمونه ولی تورو بخاطر پوفایلت دوست دارم اصلا یه هیبت خاص ...
پروفایلمم تورو دوس داره😁😁
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎