2777
2789
[QUOTE=361295512]بقرآن اعصاب ادم و خورد میکن دو دقیقه از اینستا و فلان و فلان فاصله میگیری یعنی نر ج ...

خیلی نه اصلا یعنی خیلی ها خیلی😂😂😂😂😂😂😂😂

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

ببین منو من تورو خیلی دوست دارم😂😂😂😂😂

تو نفر دومی هستی که امروز بهم ابراز عشقوعلاقه میکنه،شرمنده نمیتونم به نفر قبلی خیانت کنم😂😂یادم نیست کی بود ولی متعهدم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نفر دومی هستی که امروز بهم ابراز عشقوعلاقه میکنه،شرمنده نمیتونم به نفر قبلی خیانت کنم😂😂یادم نیس ...

دهنت😂😂😂😂😂😂😂اصلا من نام کاربری یادم نمیمونه ولی تورو بخاطر پوفایلت دوست دارم اصلا یه هیبت خاص و عجیبی داره😂😂😂😂😂😂😂

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

دهنت😂😂😂😂😂😂😂اصلا من نام کاربری یادم نمیمونه ولی تورو بخاطر پوفایلت دوست دارم اصلا یه هیبت خاص ...

پروفایلمم تورو دوس داره😁😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

پروفایلمم تورو دوس داره😁😁

😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

😁😁🖐️

منم اینجام ها ادبارو رعایت کنید 😁😂

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....