2777
2789

سلام بچه ها میخوام برم چیکار آرایشگری یاد بگیرم یکی از دوستای نزدیکم گفته برو اکستیشن مژه یاد بگیر دم عیدم هست به درآمد میرسم میخوام بدونم نظرتون چیه؟ خودم کراتین و رنگ رو دوست دارم اما اونا برا اول کار مبلغ بالاتری میخواد بیاین بهم راهنمایی بدید تورو خدا خیلی دودل هستم 

مژه برو بهتره چون کراتین ممکنه به موادش حساسیت داشته باشی

یکی از دوستای من رفت همه کارای براشینگ و اینارو یاد گرفت ولی چون به دودی که کزاتین میکنن حساسیت داست ول کرد 

کلی پولش هدر رفت 

بعد دودش از پوست بهش ضرر میزد ینی اینجوری نبود که بگی ماسک میزنم 

دوده کاری میکرد پوستش ورم کنه و قرمز بشه و بخاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مژه برو بهتره چون کراتین ممکنه به موادش حساسیت داشته باشییکی از دوستای من رفت همه کارای براشینگ و ای ...

شما تاحالا مژه کاشتی ک ببینی آرایشگر اذیت میشه یا نه  دو دلیم برا اینه ک میگم نکنه دولا بشم برا کاشت مژه دست درد و کتف درد بگیرم و اینکه چقدر زمان میبره تا مژه رو بکاره براتون اگر اطلاع دارید بفرمایید 

شما تاحالا مژه کاشتی ک ببینی آرایشگر اذیت میشه یا نه دو دلیم برا اینه ک میگم نکنه دولا بشم برا کاشت ...

اره دوستای من خیلیاشون مژه کارن و در ضمن هر کاری سختیه خودشو داره و همینطور یه راه مقابله باهاش هم هست 

مثلا اگه کتفت درد میگیره برو باشگاه سرشونه کار کن 

دردت بیشتر میشه ولی حداقلش قوز نمیشی و تو طولانی مدت بهت فسار وارد نمیشه اونقدرا

خب پس برو کراتین کار شو چرا نظر میخوای

عزیزم چرا ناراحتی 😁دارم نظر میپرسم الان من کاملا قانع شدم کراتین نرم فقط میخوام راجب اینکار بیشتر بدونم چقدر تایم میزارن دوستات برا کاشت اطلاع داری؟ 

به من گفتن 4 ساعت هر کاشت زمان میبره! 

اره دوستای من خیلیاشون مژه کارن و در ضمن هر کاری سختیه خودشو داره و همینطور یه راه مقابله باهاش هم ه ...

چرا برم باشگاه دردم بیشتر ممکنه بشه! مگه عضله قوی نمیشه؟ 

بله هرکاری سختی خودشو داره عزیزم میدونم 

مژه ام خوب نیست چون مشتری زیاد نیست واگرم باشه 45دقیقه باید دولا شی کمر درد میشه آدم هیچکس دائم مژه ...

دلم ضعف میره برا ناخن کاری و نمیتونم صدای دستگاه رو تحمل کنم. 

نظرم این بود مژه رو یاد بگیرم اگر اوکی بود شب عید رو بگذرونم بعد برم رنگ رو کامل یاد بگیرم... یکی میگفت مکاپم خوبه اما از دید خودم میگم مشتری کمه براش گیج شدم انقده ک نگو 🤦🤷

عزیزم چرا ناراحتی 😁دارم نظر میپرسم الان من کاملا قانع شدم کراتین نرم فقط میخوام راجب اینکار بیشتر ب ...

نمیدونم دقیق ولی دوزه اموزشیش دوستم تابستون میرفت از ساعت 4 میرفت تا9 اینای شب 

اما کراتین بیشتر وقت میبره کراتین کارش چون خیلی شستو شو و مواد زدنو سشوار و اتو کشی اینا داره 

من خودم که رفتم کراتین کنم از 7 صبح رفتم تا 8 شب اونجا بودم