2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس از آینده تو ذهن هر انسانی وجود داره. اما باید شناسایی کنی از چه فکری میاد. از ترس از دست دادن والدین. مجرد ماندن. بی پولی. تنهایی... پیر شدن. شناسایی مساوی آزادیه. اگه بتونی حرکت ذهنتو زیر نظر بگیری و ببینی از چیه آینده میترسونه میتونی مچشو بگیری و این الگوی مخربو از ذهنت حذف کنی و به عشق و شادمانی و شادجانی برسی. واین کار بت خیلی شادی و انرژی میده وبهت اتفاقای خوبی در آینده و هم اکنون میافته. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ترس از آینده تو ذهن هر انسانی وجود داره. اما باید شناسایی کنی از چه فکری میاد. از ترس از دست دادن وا ...

چجوری

من ترسم احمقانه است

ترس از ریختن مو دارم

بااینکه موهام خیلی پرپشته

چجوریمن ترسم احمقانه استترس از ریختن مو دارمبااینکه موهام خیلی پرپشته

خوب با خودت منطقی باش. بگو اصلا چرا باید موهام بریزه. بعدم بریزه آلن همه جور کاشت است...و ایما تمرین کن بگو من این جسم نسیتم من این بدن نیستم. من هوشیاری ام من خداییتم. روح خدا در من جاریه میدونی 99.99 درصد بدن ما خالیه یعنی تو درون ما فقط خداست  واین جسم ما هم فقط برای مدت کوتاهی 70 80 سال زندهست اینم میریزه. واینا فرایند طبیعیه دست من و تو نیست که. 

خوب با خودت منطقی باش. بگو اصلا چرا باید موهام بریزه. بعدم بریزه آلن همه جور کاشت است...و ایما تمرین ...

بینهایت سپاس عزیزم

حتما تمرین میکنم

لطفا واسم دعا کنید

کف ریشه ی موهام درد میکنه 

انقدر فکر کردم بهش😭😭

بینهایت سپاس عزیزمحتما تمرین میکنملطفا واسم دعا کنیدکف ریشه ی موهام درد میکنه انقدر فکر کردم بهش😭😭

شما هم به من دعا کن و اینم بگم قانون زندگی اینه ما به هر چی وابسته بشیم چون انرژی منفی میدیم بش اون اتفاق می افته یکی با موهاش هم هویت میشه من با دندونام بودم میگفتم چیزی میشه. اونو از دست میدیم اصلا موهاتو به حال خودش رها کن بهترین شکل ممکن میشه.