2777
2789
عنوان

حسم نسبت ب خیانت شوهرم و خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدایی می‌گفت  من شهرستانم خواهر مجردم با برادرم اینا آمده بودن خانه ی  یهو دیدم خواهر نیست شوهرم هم گم شد شوهرم رفته بود دستشویی پشت سرش خواهرم هم رفته بود شوهرم لامپ دستشویی باز کرده بود تا کسی شک نکنه می‌گفت وقتی متوجه شدم شوهرم میخواست.رگشو بزنه ولی بعداً پرو شد گفته خواهرت میخاره به من چه؟

بنده خدایی می‌گفت من شهرستانم خواهر مجردم با برادرم اینا آمده بودن خانه ی یهو دیدم خواهر نیست شوهر ...

من خاهرم لاشیه میشناسمش

قصد دارم ب زن اون طرف بگم ک شوهرت داره بهت خیانت میکنه

تورو خدا بگین چجوری بفهمم بهم پیام دادن یا نههی میگفت چته پکر شدی ب رو خودم نیوردم ولی حسم میگ خاهرم ...

بهش بگو حلالم کن دیروز یک لحظه بهت شک کردم فکر کردم با شوهرم پیامک بازی میکردی ببین عکس العملش چیه

شاید ی نفر دیگه رو به این اسم سیو کرده کسی دید بگه شوهرت بوده     من باشم ازش میپرسم  گیرم شک کردی میخوای چکار کنی      عجیب ترین داستان واقعی که دیدم ی خواهر بزرگتر خیلی خوشگل و خوش اندام بود که با ی  مرد پولدار ازدواج کرد مرده خانواده همسرشو زیر بال و پرش گرفت و آورد پیش خودشون   بعد ی مدت همسرش باردار شد میگفت هیچ وقت حتی به خواهرم شک نکردم یا به همسرم  یک روز صبح از خواب بیدار شدن دیدن مرده با خواهر زنش فرار کرده و زن باردارشو ول کرده  هر وقت اون خانم رو میدیدم به همسرش و خواهرش فحش میداد   اونا رفته بودن ی شهر دیگه عقد کرده بودن و هنوزم زن و شوهرن   زن اولم دخترش رو با بدبختی بزرگ کرد وقتی دختره ازدواج کرد گاهی خاله و پدرش باهاش تلفنی حرف میزدن یواش یواش رابطه خانوادگی به حالت اول برگشت مهمونی و ....هیچ وقت نتونستم حس اون زن و خواهر و برادراش رو از اون خیانت وحشتناک بعد بخشیدنشون و پذیرفتنش تو فامیل بفهمم   باورتون نمیشه خواهری که فرار کرد رو وقتی دیدم خیلی خیلی زشت بودنمیدونم زندگیش چطور بود اما خیلی دریده و بی ادب بود برخلاف خواهر بزرگه که خیلی زیبا بود 

شاید ی نفر دیگه رو به این اسم سیو کرده کسی دید بگه شوهرت بوده من باشم ازش میپرسم گیرم شک کردی م ...

من اگ بفهمم خبرایی هست آبروشونو میبرم و ب پدر و برادرم میگم اوناهم ب شدت غیرتین

من اگ بفهمم خبرایی هست آبروشونو میبرم و ب پدر و برادرم میگم اوناهم ب شدت غیرتین

بعدش چی میشه؟ تنبیه میشن؟ اونارو میکشن؟بعدش چی؟ پدر و برادرت بیچاره میشن   دوتا آدم خوب به خاطر هرزگیشون به فنا میرن    قبل هر کاری به عاقبتش فکر کن   اولا تا مطمئن نشدی نزار رو زندگیت تاثیر بزاره سرد شین   بعدم اگه خیانتی بود به پدر و برادرت رحم کن   به ی بهونه جدا شو و واگذار کن به خدا 

بعدش چی میشه؟ تنبیه میشن؟ اونارو میکشن؟بعدش چی؟ پدر و برادرت بیچاره میشن دوتا آدم خوب به خاطر هرزگ ...

ابدا

اگه بفهمم ابروشونو توی طایفه میبرم و شوهرمو پرت میکنم بیرون

تموم گنده کارای و گذشته درخشان خاهرمم ب بابام میگم

تا جنازشو خاک کنن