2777
2789
عنوان

مصرف زیاد قهوه و ژلوفن کمکککک

246 بازدید | 14 پست

حدود یک ماه و نیم خیلی ژلوفن می خورم شده هر روز یا یک یا دو روز در میون بخاطر سردرد و چشم درد 

بخاطر همین احساس میکنم معتاد شدم نمی‌خورم حالم خیلی بد میشه

قهوه هم شده روزی ۲ شات خیلی غلیظ خوردم نمی خورم خمار میشم 

دارم دیوونه میشم😭

لعنت بر هر نَری که 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قهوه منم میخورم.تازه خیلی وقتا با ردبولم قاطیش میکنم....میدونم اابته خطر ایست قلبی داره.ولی رومن اثر ...

من دارم داغون میشم 

نمی خورم انگار بهم مواد نرسیده

لعنت بر هر نَری که 

خب شاید سردردت بخاطرهمین قهوه اس

من به شخصه قهوه به شدت معده ام رو بهم میریزه

یه مدت سردرد یه طرفه داشتم و پشت چشم راستم درد میکرد رفتم دکتر گفت مشکل از معدته

قهوه نخوردم اوکی شدم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

قهوه که من روزانه چندین ساله خیلی بیشتر از دوتاشات میخورم هیچیم نشده تاحالا ولی خداییش چطور جرات کردی این چند وقته انقدژلوفن بخوری؟؟؟؟!!!!!!!

به خودت رحم نکردی؟؟ژلوفن نخور دیگه 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

قهوه که من روزانه چندین ساله خیلی بیشتر از دوتاشات میخورم هیچیم نشده تاحالا ولی خداییش چطور جرات کرد ...

اگه تو کلاس فیزیک بشینی معلم داره درس میده باید تست بزنی زنگ بعد هم ۲ تا امتحان داری مجبور میشی 

از طرف دیگه معلما و مدرسه و .... فشار وارد میکنن

لعنت بر هر نَری که 

اگه تو کلاس فیزیک بشینی معلم داره درس میده باید تست بزنی زنگ بعد هم ۲ تا امتحان داری مجبور میشی از ط ...

باز هم دلیل نمیشه به خودت لطمه بزنی!!! 

اصلا فک کن قرصی بنام ژلوفن وجود نداره ... هر وقت خاستی بخوری یا فکرت رفت سمتش حواستو پرت کن...

اگه تو کلاس فیزیک بشینی معلم داره درس میده باید تست بزنی زنگ بعد هم ۲ تا امتحان داری مجبور میشی از ط ...

قهوه هم سعی کن نخوری چون ممکنه به بدن شما نمیسازه