2777
2789
عنوان

همزاد و جن

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و شایدم بهش برسم و نه نباشا،بقول تو لج کرده باشن...

اره به دلت بد راه نده حالا تو با همزاد اون صحبت نکردی من که با همزاد دوسپسرم حرف زد فقط بده منو میخواد و نمیخواد ما باهم ازدواج کنیم حتی اینم بگم میدونم که همزادش عوضیه هرکیو میبینه میخواد حتی به خواهرمم چشم داره و باهاش هست تودش اصلا احل اینجور کارا نیستا ولی همزادش عوضیه

میشه توضیح بدی چجور با همزادش ارتباط برقرار کنم؟؟

گفتم بهت که باید توی دلت باهاش حرف بزنی ازش بخوای جوابتو با اشاره بده مثلا توی دلت بپرسی امشب شام بخوریم بیرون؟ من شام میخوام ببین واکنشش چیه با چشماشو سرش یا دستش بهت میفهمونه اره یا نه مثلا راجب کسی که قبلا باهاش بودی و بهش نگفتی فکر کنی یکم بعد بگی هیچی‌ نیست نمیخوام بگم ولش کن ازش یه حرکاتی میبینی که میگه بگو یا ازت بی محلی میکنه مثلا چشم غره میزنه. مثلا ازش بپرس دوسم داری واقعا؟ البته به مود طرف هم بستگی داره یعنی اگه کاری کرده باشی تو واقعیت که ازت عصبانی شده باشه اون لحظه بپرسی دوسم داری ممکنه بگه نه. باید توی دلت حرف بزنی و منتظر ری اکشن از طرفت باشی حالا هرکی میخواد باشه بعضیا دیرتر جواب میدن مثلا اگه‌جواب نداد میتونی یه انگ بد بهش بچسبونی یا راجب چیزای خصوصیو بدش فکر کنی یهو اونی که جواب نمیداد ری اکشن نشون میده میگه نگو یا اخم میکنه... البته بستگی داره به طرفشم داره اگه خوشش بیاد ازینجور چیزا خوشحالم میشه. حتی اگه یاد بگیری میتونی فکرایی که تو سرت میاد هم تشخیص بدی الان مثلا کیه که داره توی فکرت باهات حرف میزنه تو فکر میکنی خودتی ولی خودت نیستی اطرافیان یا کسایی که زیاد بهشون فکر میکنی سا قبولشون داری میان راهنماییت میکنن توی فکرت

حتی حالات خودت رو هم میتونی بفهمی سوال بپرس از خودت توی اینه نگاه کن خیره شو به خودت سوال بپرس منتظر باش با پلک زدنو حالت چهره عوض شدنت میفهمی که داره جواب میده

حتی حالات خودت رو هم میتونی بفهمی سوال بپرس از خودت توی اینه نگاه کن خیره شو به خودت سوال بپرس منتظر ...

مثلا به طرفت فکر کن از خودت بپرس منو دوست داره؟ توجه کن به خودت ببین چه حالتی میشه چهرت مثلا ممکنه چشماتو بدردی تو اینه اولش که صحبت نمیکنه باید بهش بگی میدونم هستی جوابمو بده خواهشا بعد قربون صدقه خودت برو ببین چه حسی بهت دست میده بعد حرف بزن با خودت حالت چهرتو ببین

استارتر منم مشکل ماورایی دارم ولی توانایی مالی شو ندارم که برم شهر دیگه درمان کنم میگن توی کردستان ایران راقی هستن که رقیه شرعی میخونن یعنی روحانی اهل سنت که دعاهای قرآنی میخونه و جن رو از بدن خارج مبکنه اگه توانایی مالی داری برو اونجا شاید بتونی دفعش کنی 

از همزاد خودت هم میتونی سوال کنی باید با خودت حرف بزنی و سوال بپرسی از سوالای اره و نه یی شروع کن تا وقتی جوابتو نداده از نگاه کردن توی چشمای خودت دست برندار البته ممکنه عصبانی هم بشه یکم احساسی بشی با خودت بهتره مثلا که چی میشه جوابمو بده گریه کنی واقعا بگی با تکون دادن سر یا پلک‌زدن بهم بفهمون یه جوری بعد نگاه کن به خودت همون لحظه ممکنه جوابتو بده اگه میخوای بدونی کیه ازش بپرس کی هستی اگه‌همزاد کسه دیگه باشه یا همزاد طرفت توی بدنت باشه حالت چهرت میشه شبیه اون طرف نگاه کردنت جمع کردن لبت لبخند زدنت واسه همین ادما بعد یه مدت زندگی شبیه هم میشن چون دوطرف میشن یکی یعنی یکی کنترل هردورو بدست میگیره و همیشه باهاشه بیشتر اونی که همزادش قویتره تاثیر میزاره رو اونیکی و خدا نکنه باهات خوب نباشه دست از سرت برنمیداره باعث افسردگیت میشه

استارتر منم مشکل ماورایی دارم ولی توانایی مالی شو ندارم که برم شهر دیگه درمان کنم میگن توی کردستان ا ...

والا منم ندارم تواناییشو بدبختیم اینه که توی بدن نامزدمم هست منو بهش بدبین کرده نمیدونم چبکار کنم

والا منم ندارم تواناییشو بدبختیم اینه که توی بدن نامزدمم هست منو بهش بدبین کرده نمیدونم چبکار کنم

منم هم خودم هم شوهرم جن عاشق داریم و همش باهم دعوا می‌کنیم نمی تونیم باهم خوب باشیم یه روحانی گفت هرچقدر به شوهرت محبت کنی جن عاشق شوهرت اذیت میشه و میسوزه 

منم هم خودم هم شوهرم جن عاشق داریم و همش باهم دعوا می‌کنیم نمی تونیم باهم خوب باشیم یه روحانی گفت هر ...

واقعا؟ محبت کنی میسوزه؟ من حس میکنم جنی که توی بدنه اونه اومده واسه من داره منو اذیت میکنه میگه تا ولش نکنی‌نمیرم

استارتر فقط اینو میدونم که باید از طریق شرعی و قرآن درمانی همزاد رو دفع کنی اگه از طریق دعانویس و جن ...

میدونی حس میکنم بهم وصله نمار میخونم الان ولی حس میکنم بیشتر اذیتم میکنه اینجوری فکرو خیال ولم نمیکنه میترسم از نامزدم یه بار پیش یه دا ندیس رفته بودم برام ایت الکرسی نوشت ۳سال پیش ۱تومن گرفت گفت چرا این پسررو ول نمیکنی هیچی سرت میاد کار اونه. منم حس میکنم همزاده اون سنگینی انداخته روم چون همش باهامه حس میکنم توی بدنمه حالت چهرم همش شبیه اون و رفتاراش میشه