2777
2789

خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین کمک کنید شاید یه دونه از  اطلاعات شما گره یه خانواده رو باز کرد و خوبیش به خودتون برمیگرده...من آنلاین شاپ لباس بذاره بزنم نمی‌دونم چجوری شروع کنم یه مقدار لباس خریدم نمی‌دونم عکس ژورنالی بذارم یا مانکن بخرم خودم عکاسی کنم یا دوس ندارم دوست و فامیل بدونن چون مطمئنم مسخره میکنن مخصوصا اقوام همسرم یا که همش بپرسن فروش داری نداری و...چجوری فالور جذب کنم؟

و اینکه آنلاین شاپ شما موفقه؟بعد چند وقت به درآمد رسیدین؟من به درآمد تا چهار پنج ماه نرسم مهم نیس میترسم اجناس رو دستم بمونه 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

منم خیلی خیلی دوس دارم شروع کنم ولی حتی اینستام اجازه نمیده پیج دوم بزنم 

نمیدونم از کجا شروع کنم دقیقا

من محصولات خارجی خوراکیهای کره ای و خارجی دوس دارم شروع کنم تو منبعش دارم زندگی میکنم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجیحا خودتون عکس بگیرید از محصول که اعتماد جلب کنید. بقیه آنلاین شاپا تو اینستارو نگاه کنید ببینید چجوری تولید محتوا میکنن سعی کنید ایده بگیرید ازشون نه که دقیقا مثل اونا باشین ها. اگه تولید محتوای خوب داشته باشین الگوریتم اینستارو یاد بگیرید پستاتون میره اکسپلور. بره اکسپلور فالور زیادی میگیرین . من راجب الگوریتم چیزی نمیدونم که کمکتون کنم ولی اگه تو همون اینستا سرچ کنید آموزش اینستا یا الگوریتم ، پیجای زیادی هستن که اموزش رایگان گذاشتن. بعدم صبور باشین قرار نیست همون اول به درآمد زیادی برسین. موفق باشید

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

یچیزی بگم؟ تخفیف بزار بسته بندی خوبی داشته باش سعی کن شده یه هدیه ریز بزاری رو‌ خرید طرف اصلا ی شکلات با یه متن ، 

لباسارو عکس ژرنال نزار،یا خودت بپوش بدون چهره عکس بگیر یا روی یه زمینه ی خوب مثل یه طرح فرش سنگی یا چیزی بنذاز عکس بگیر اینطوری بیشتر اعتماد میکنن، برای فالورم با پیجا تبادل کن بیشتر پول تلبغات هنگفت همین اول به پیجا بلاگرا نده که کلن یهو فیک میزنن پیجتو میارن پایین خراب میکنن.

من پیجی نزدم هنوز ولی پیج کاری که داشتم سعی میکردم پولیم میدم برای دورهی خوب باشه نه بلاگرو..

+خدایاشکرت🤍