2777
2789

سلام 

ماه پنجم بارداری هستم، یک لیوان موکا خوردم و تپش قلب و ضعف بدنی شدید دارم، آب خوردم فایده ای نداشت خیلی حالم بده احساس میکنم دارم میمیرم، چیکار کنم؟ 😞😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه قبلش تحقیق کرده بودم میگن تا روزی ۲٠٠ میل مشکلی نداره، اما دیگه نمیخورم چون واقعا حالمو بد کرد😓

نگران نباش چون خود استرس تپش قلبت رو زیاد میکنه،آب زیاد بخور و نترس دختر منم بار اول که اینجوری شد من از ترس داشتم سکته میکردم اومد به من گفت مامان احساس میکنم دارم میمیرم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
شنیدم اگه تا ۲٠٠ میل در روز بخوری اشکال نداره اصلا نمیخوردم یهو هوس کردم ولی دیگه نمیخورم 😭

حالا اشکال نداره این که گذشت دیگه نخور مواظب نی نی باش 

اینم الآن خوردی انرژیتو زیاد کرد 

من تو اقدامم نمیخورم وای به حال اینکه باردار بشم

حالا اشکال نداره این که گذشت دیگه نخور مواظب نی نی باش اینم الآن خوردی انرژیتو زیاد کرد من تو اقدامم ...

بیشتر بی انرژی شدم جون ندارم رو پاهام وایستم😞

خیلی کار خوبی میکنی هیچوقت نخور به این حال بدش واقعا نمی ارزه

بیشتر بی انرژی شدم جون ندارم رو پاهام وایستم😞خیلی کار خوبی میکنی هیچوقت نخور به این حال بدش واقعا ن ...

جالبه پسرم چندسال قهوه می‌خورد بدون هیچ مشکلی

گفت پارسال دوبار بعد خوردن قهوه تپش قلب گرفتم جوری که وحشت افتاده بود تو دلم،گفت تا آخر عمرم قهوه نمیخورم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸