2777
2789
عنوان

موهای بدنم زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان نزدیک پنج ساله دارم تاوان استرسمو میدمصورتم داغون شدهفکر کن از چهارده سالگی اینجوریمموهام طل ...

اخ اخ گفتی ..منم .. زشت شدم😞 چشام کوچیک‌شده.. انقد کم مو بودم همه حسرت میخوردن ...

اخ اخ گفتی ..منم .. زشت شدم😞 چشام کوچیک‌شده.. انقد کم مو بودم همه حسرت میخوردن ...

منم صورتم جوش های هورمونی دردناک و زیر پوستی حالت عصبی و پرخاشگری دارم ولی وقتی دارو استفاده میکنم خیلی بهتر میشم 

من چندتا دکتر رفتم هیچکدوم تشخیص ندادن بخاطر چیه

به احتمال زیاد تنبلی تخمدانه

فکرشو کن منی که دوران بلوغ یدونه جوش نمیزدم(مادر زادی پوستم عالیه) الان چه بلایی سرم اومده😀

شرایطشو داری برو یوگا و حتمااا اصلاح سبک زندگی کن در این دو صورت کامل خوب میشی

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

من چندتا دکتر رفتم هیچکدوم تشخیص ندادن بخاطر چیهبه احتمال زیاد تنبلی تخمدانهفکرشو کن منی که دوران بل ...

واقعا میخوام خوب شم نمیخوام دیگه به بدنم ضرر وارد کنم 😞

واقعا میخوام خوب شم نمیخوام دیگه به بدنم ضرر وارد کنم 😞

اصلاح سبک کن

دوتا پیج دارم بهت میدم برو پست و هایلایتاشونو بخون حتما

خیلی بهت کمک میکنه،من بعد پنج سال فهمیدم دردم چیه

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..