2777
2789
عنوان

موهای بدنم زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 84 پست

استارتر

قند و شیرینی بیسکوییت و نبات نوشابه و…هرچیزی که به قند مربوط میشه رو به کل باید حذف کنی!!

فست فودم حذف

روغن افتابگردان و سرخ کردنی حذف و جایگزینش روغن زیتون فرابکر

برو تو پیجش کامل توضیح دادن باید چیکار کنی

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره برای بدن که عالیه.یکی نوشته بود واسه صورت ترسیدم استفاده کنم

اره قشنگم برای بدن خبع تازه ب مرور زمان پوست بدنم هم سفیدتر میکنه ولی ب صورت تا بحال نزدم ولی شهر من خیلی سخت پیدا میشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره قشنگم برای بدن خبع تازه ب مرور زمان پوست بدنم هم سفیدتر میکنه ولی ب صورت تا بحال نزدم ولی شهر من ...

ممنونم گلم.من از دی جی کالا تهیه کردم.بازرنیخ واسمش هست نوره سنتی.بودار هست .اما خیلی خوبه.مو رو نازک می‌کنه بعد استفاده

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
ممنونم گلم.من از دی جی کالا تهیه کردم.بازرنیخ واسمش هست نوره سنتی.بودار هست .اما خیلی خوبه.مو رو ناز ...

فدات عزیزم 😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️