2777
2789
عنوان

موهای بدنم زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 84 پست
دقیقا منم یه تایمی تو استرس شدییید بودمو هستم ،کلا تحلیل رفتم همه چیم بهم ریخته 🙁

وای منم منم منم منم

ببین فقط سعی کن خودتو اروم کنی

و حتمااا اصلاح سبک و شروع کن

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم منم منم منمببین فقط سعی کن خودتو اروم کنیو حتمااا اصلاح سبک و شروع کن

وای همین که بخوام خودم آروم کنم هم حتی برام وحشتناکه ... چون خیلی سخته زیااااد .. این استرس با من چه‌ها که نکرد ...

بهم ریختگی هورمونی داری برا منم اولش از یکی دوتا شروع شد بعد کل بدنم صورتم پر شد از موی زائد بعد اون ...

منم با ژیلت زدم دورنافمو با دور سینم چون مو داشت ولی ضخیم نبود الان ضخیم دراومدن تنبلی تخم دان دارم؟

آخه چاقم نیستم خیلی لاغرم 

این چه مشکلی افتاده تو زنا همه دارن دچار میشن فکر کنم چند وقت دیگه به مامانمون بگیم ننه ما زن میخوای ...

بخاطر استرسه و متاسفانه زندگی الان واقعا افتضاح شده و واقعا همه تو معرض استرسن ... 😞

[QUOTE=361207141]به صورتم میشه استفاده کرد؟[/QUOTEمن استفاده نکردم برای صورتم چون خیلی قوی هست میترس ...

آره برای بدن که عالیه.یکی نوشته بود واسه صورت ترسیدم استفاده کنم

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
وای همین که بخوام خودم آروم کنم هم حتی برام وحشتناکه ... چون خیلی سخته زیااااد .. این استرس با من چه ...

من الان نزدیک پنج ساله دارم تاوان استرسمو میدم

صورتم داغون شده

فکر کن از چهارده سالگی اینجوریم

موهام طلایی بود الان خیلییی تیره شده

پوست صورتمم همینطور،جوش های زیااد و صورت پف کرده

حتی چشمامم کوچیک تر شده و خیلییی چیزای دیگه

ببین استرس نابودت میکنه ادامه نده هیچیی ارزششو نداره 

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

منم با ژیلت زدم دورنافمو با دور سینم چون مو داشت ولی ضخیم نبود الان ضخیم دراومدن تنبلی تخم دان دارم؟ ...

اگه بیشتر بشه ممکنه داشته باشی چون تنبلی سریع عین ویروس همه جا میگیره