2777
2789
عنوان

نامزدم بهم خیانت کرد

399 بازدید | 30 پست

با یکی از دخترای همکار .قبل از اینکه بیاد خاستگاری وقتی دوست بودیم چند ماه حرف زده بودن6ماه .خیانتش جوری نبود که حرفای عاشقانه بزنند ولی من حس میکردم به اون دختر علاقه داره .از اول حرف زدنشون بهش گفته بود که با من دوسته ولی از این ناراحتم چرا چند ماه طولش داده و باهاش چند بار رفته بود بیرون.الان بعد اینکه عقد کردیم فهمیدم میگه خیلی پشیمونه و جبران میکنه و حق طلاق بهم میده که یه فرصت بهش بدم.نظر شما چیه من مغزم کار نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خرج میکنه خیلی کم .فقط تولدام طلا میخره برام

دقیقا مشکل همینه مردایِ فیفتی فیفتی همینن اخرشم وقتِ خیانت با یه زنی از محل کار یا این سبکی بهت خیانت میکنه

ببین اسی شوهرت هرچیم بگه همش حرفه و بازم بهت خیانت میکنه من بودم کلا با چنین مردی محال بود به عقذ برسم اما شما که رسیدی بدون اگر میخوای بمونی باید با خیانتاش کنار بیای جدا از اون پولاشو بیشتر ازش بگیر و مجبور کن خرجت کنه و روت وقت و پول بذاره و دنبالت باشه، مردا

روی چیزی سرمایه گذاری میکنن و بهشون استرس میده بیشتر حساسن و کمتر سعی میکنن خرابش کنن

نبخشمش؟میگه از لجبازی بوده

دیگه بدتر 

این مرد یه ذره تعهد و شعور رابطه نداره سرِ یه لحبازی اینقدر بهت اسیب بزنه، هیچی دیگه

در هر صورت خودتو گول نزن اگر میخوای بمونی باید این موضوعو واسه خودت حل کنی که باز دیدی مثلِ الان نشی یا اینکه کلا چکش نکنی نه گوشی نه لباساش هیچوقت.

مردا همش سمتِ کارایِ قبلی برمیگردن بخاطرِ ایگوشون 

این چیزیم که من از شما دیدم متاسفانه اصلا جالب نیست بعنوان یه دختر اونجوریکه باید نیستی

دیگه بدتر این مرد یه ذره تعهد و شعور رابطه نداره سرِ یه لحبازی اینقدر بهت اسیب بزنه، هیچی دیگهدر هر ...

چجوری نیستم؟میخام ببخشمش.من خیلی ساده م ☹️همیشه میگفت خودم بهت خیانت نمیکنم وگرنه از لوانایی که خیانتم بکنن نمیفهمی.

البته من قشنگ میدونستم از اون دختر خوشش اومده هر بارم میگفتم میگفت تو خیلی حساسی

چجوری نیستم؟میخام ببخشمش.من خیلی ساده م ☹️همیشه میگفت خودم بهت خیانت نمیکنم وگرنه از لوانایی که خیان ...

ببین بعنوان یه دختر باید یاد بگیری تویِ رابطه چجوری رفتار کنی 

اگر انگلیسیت خوبه که عالیه اگر نه میتونم کتاب بهت معرفی کنم از اونجا شروع کن

ساده چیه بهتره بگی احمق وقتی میذاری مردیکه مثلا قرارع مردِ زندگیت بشه اینجوری منیپولیتت کنه

مردا کلا خیلی منیپولیت میکنن و زنا رو گول میزنن 

اینو‌ تجربه کن که بیدار شی

من خیلی ناراحت میشن دخترایِ مظلومی مثلِ تو اینجوری اذیت میشن من خودمم نجربه داشتم ولی دیگه عوض شدم وگرنه هردفه بدتر اسیب میبینی