2777
2789

یه نسخه از اینستاشو رو گوشی خودم دارم البته خودشم میدونه

داستان از این قراره که چندین بار چتای بی خودی با جنس مخالف ازش دیدم که زندگی رو بهمون زهر مار کرد یه بارش تو دیوار یه بارش تو یه بازی آنلاین اول عقدم با یه دختره از که قبلا دوس تلفنی بود خلاصه کنم ک به غلط کردن انداختمش تا پای طلاق رفتم کلی مشاور رفتیم و مشاورم منو تایید کرد

چند سال میگذره دیگه چیزی ندیدم این سالها بخاطر زندگیمون قبول نکردم اینستا داشته باشه این مدت

الان دیدم همش دلش میخواد میگه محدودم میکنی از اونجایی که حتی بچه ها هم دیگه دارن واقعا دیدم ظلمه گفتم محدود کنم یهو قایمکی میریزه

الان گذاشتم نصب کن ولی‌ فقط به شرطی قبول کردم که یه نسخه از پیجش رو گوشی خودم باشه و دخترا رو فالو نکنه

کارم ضایعس آیا؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیوار تلگرام واتس اپ ایتا سروش روبیکا و سایتهای چت آنلاینش رو هم تحت نظر داری؟

تلگرام که نداره واتساپم که فقط مخاطبینش  ولی دیوار رو دیگه نه اصلا میبینم استرس میگیرم ولی اینستا خیلی محیطش وسوسه برانگیز تره و بسترش راحت تره برای این کارا

چقدر بی اعتمادی به شوهرت

بخاطر دو‌تا چت اونم تو دیوار و بازی کلش …. 

نکن این بچه بازیارو

بذار همسرت مستقل باشه اینجوری محدودش میکنی دیگه زندگیت گل و بلبل میشه

یعنی فکر میکنی برا یه مرد سخته یه گوشی پنهونی‌ بخره بذار تو صندوق عقب ماشین؟! دیگه تا تهشو بخون منظورم چیه

یه اکانت دیگه میتونه بزنه بدون اینکه خبر داشته باشی،ینفر ذاتش بد باشه،هرکاری کنی بازم میرع سمت اونکار،تا اخر عمرت قراره بی اعتماد باشی و محدودش کنی ک یوقت خطایی نکنه

ادم پیر میشه 

ایشالا ک ب راه راست هدایت شده و دیگ خطا نمیکنه

ب یکی تو اینستا بخاطر موضوعی پیام دادم نگو این طرف خانمش ب اکانتش وصله چشمتون روز بد نبینه تا تونست به منو دوستم فوش داد ،😐

میگفتم بابا کار ضروریه میگفت میخوای مارو جدا کنی از هم 

گفتم خواهر من چ ربطی داره ؟

اخرشم بلاکم کرد 

اما شوهرش فرداش از بلاک درم اورد و بهم ی شماره داد گفت اصلا ب این اکانت پیام نده کارم داستی بهم بزنگ 😐

پس به اکانت شوهر وصل بودن دلیلی بر خیانت نکردنش نیست اگه بخواد همه جوره میتونه ✋

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

ذات باید پاک باشهخودِ من بدم میاد آدمارو با زور نگهدارم و مجبورشون کنم که خوب باشن

منم صد البته ولی چیکار کنم ذاتش اینجوریه دیگه بچه دارم میترسم الکی الکی زندگیم خراب کنه

ب تو این موارد همش میگه من که منظوری نداشتم از سر بیکاری یه چت مسخره کردم البته جنسی نبودن ولی حرفای اضافی زیاد زده بود

ب یکی تو اینستا بخاطر موضوعی پیام دادم نگو این طرف خانمش ب اکانتش وصله چشمتون روز بد نبینه تا تونست ...

خخخخ خدا به فالوورای شوهرمم رحم کنه😂😂

آره میدونم بخوان کاری کنن میکنن ولی من مطمئنم کاملم رهاش کنم یه داستانی ازش در میاد مشاورم بهم میگفت شوهرت برخلاف سنش خیلی بچس و رفتارای ناپخته داره وگرنه من مرض نداشتم اینجوری شرط بذارم که به قول دوستان خودش خودشو خراب کرد