2777
2789
عنوان

توده درسینه کسی میدونه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8164 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر از شما نگران شدم.حتماااااااا فردا صبح برو دکتر.اولش مهم نیست چه دکتری باشه.بعدشم فقط پیش سونوگرافیست معتبر برو.

عزیزم نتیجه رو به ما هم بگو

انشاالله که مشکلی نیست.

پستان مثل باقی اعضای بدن یه سری بیماریهای خوش خيم داره و یه سری بیماریهای بدخیم، الزما هر توده ای رو نباید بدخیم بدونيم و استرس بیهوده بکشیم و همینطور هم نباید بنا رو بر خوشخيمي بذاریم و بیخیال درمان بشیم.راه عاقلانه بررسی های دوره ای هست

علائم خوش خیمی: داشتن درد،توده متحرک، دارای حدود منظم،بدون مشاهده تغییر در ظاهر پستان ،دوطرفه بودن و ...

بهترین توصیه مراجعه به جراح و بررسی بیشتر ه تا بشه تشخیص صحیحی داد. 

من تو شیردهی متوجه شدم یه توده هست رفتم پیش متخصص پستان سونو و نمونه برداری کرد گفت یه کیسته توش شیره. وقتی شیردهیت تموم شد بیا درش بیارم. اون اوایل درد داشت که سینم پر شیر بود ولی الان که شیرم خشک شده اصلا درد نداره اندازه ش از گردو کوچیکتره. هنوز نرفتم درش بیارم. کسی همچین موردی داشته؟؟

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
دوباره برو پیش دکترت معاینه بشی

آره باید برم چون تازگی بچه م خیلی شیطونی میکنه زیاد بهش ضربه میزنه تو بازی کردن میترسم اگه خطرناک هم نبوده الان خطری بشه

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

عزیزم یه دکتر طب سنتی هست برای توده سینه مریضاش جواب گرفتن که با داروهاش توده خارج شده. این ادرس کانال تل گرامشه

https://telegram.me/mojeze_tebesonati

گروه پرسش و پاسخ هم داره توی تل گرام. ادرسش توی همین کانال هست.

درمان توده هم داخل کانالش هست. سرچ کن پیدا میکنی. یا لینک گروه سوالشو توی همین کانالش سرچ کن تا بتونی تو گروهش سوالتو بپرسی امیدوارم برات مفید باشه.