2777
2789
عنوان

سرم زدم دستم باد کرده

95 بازدید | 11 پست

سرم زدم ، پرستاره چند بار زد هر دفه یا خون برگشت یا هی میگف نیمشه و اینا

بهش گفتم زیر پوستم داره سرد میشه گف طبیعیه بعد اومد دید اشتباه زده باز

الان زیر پوستم بادر کرده خیلی روی مچمم باد کرده چون رو مچ زد

خطر ناکه؟

عکس بده بیینم

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر نبینه. ناشی بوده رفته زیر پوست. منم یکبار فشار پایین بود هفت هشت بار سرم در اورد هی زد خون میریخ ...

نمیدونم چرا  اصلا دقت نمیکنن،زنه دیگه بعدش نزد یه مردرو صدا کرد زد ، و دققیقا همونجا که خانومه گفت رگت نازکه نمیشه زد همونجا زدش مشکلیم نبود،واقعا نمیدونم چرا اینطوری میکنن

نمیدونم چرا اصلا دقت نمیکنن،زنه دیگه بعدش نزد یه مردرو صدا کرد زد ، و دققیقا همونجا که خانومه گفت ر ...

بلد نیستن رگ بگیرن ادم رو موش ازمایشگاهی خودشون میکنن

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..