2777
2789
عنوان

ی سوال از خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس قیافه مهمه . ک من ندارم

ولی می‌دونی جالبه حتی شمایی که میگی قیافه ندارم هم مطمئنم باز دنبال یه دختر خیلی خوشگلی. :) دنبال همسطح خودت باش، منم به عنوان یه دختر سعی می‌کنم همین کار رو انجام بدم؛ اینجوری دلم کمتر می‌شکنه‌.

چی شد؟ نگو که خیانت کرد

نه باهمیم ولی این اقاعه من حواسم نبود کامنت گذاشتم

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من همیشه یجور نیستم😂

ولی اکثرن در نگاه اول جذب ظاهر ی نفر میشم،حالا این ظاهر میتونه قیافه باشه یا میتونه چهره ی سردش باشه،ولی اول باید ظاهرش ب دلم بشینه.این ب این معنی نیس ک اگ خوشگل نباشه یا معمولی باشه نمیپسندم،بیشتر از قیافه هیکل برام مهمه ک قدش اوکی باشه و ...

اینا فق در نگاه اوله

در نگاه دوم،اگ دوستی ای بوجود اومد،جذب هوش اون آدم میشم،ب شدت از پسرای باهوش خوشم میاد

بعد از اون عاقل بودنش درک کردنش و اینکه بدونه باید چجوری دل آدمو ب دست بیاره،دوس ندارم شوخ باشه و با همه بگو بخند کنه،دوس دارم مغرور باشه ولی تو عشق نه!،دوس دارم خیلی وقتا اون کوتاه بیاد،دوس دارم غیرتی باشه اما متعصب نه

اینا همه باعث میشن عاقلانه عاشق شم ولی خیلی وقتا ممکنه طرف هیچکدوم از معیارارو نداشته باشه ولی عاشقش بشیم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

من اصن قیافش مهم نبود برام کلا خودشم مهم نبود دوست معمولی بودیم یه مدت گذشت دیدم اصن این بشر خیلی پاکه تو اینمدت اصلا حرف نامربوطی نزده خیلی جنتلمن و مهربونه نگرانمه حالمو میپرسه الان واقعا احساس میکنم برا اولین بار عاشق شدم

ولی می‌دونی جالبه حتی شمایی که میگی قیافه ندارم هم مطمئنم باز دنبال یه دختر خیلی خوشگلی. :) دنبال هم ...

معلومه ک هستم . همه دنبال زیبابیین . مگه خودم خواستم زشت بشم؟ و منم همچنین  مطمانم خانمای با قیافه زیر صفر ک دنبال مرد خوشتیپ و پولدارن . دو طرفس حرص نخور

من همیشه یجور نیستم😂ولی اکثرن در نگاه اول جذب ظاهر ی نفر میشم،حالا این ظاهر میتونه قیافه باشه یا می ...

این همه نوشتی ک اخر بگی اره قیافه مهمه.  چرا خودزنی میکنی

حالا من نگفتم معیارتو بگی. ک کم توقعم نیستی

اگ دقت کنی هرکس ک کامنت گذاشته معیارای خودشو گفته.پرسیدی عشق از نظر شما چجوری بوجود میاد منم گفتم.

مشکلت چیه دقیقن؟باشه ببخشید ک کامنت گذاشتم.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!