2777
2789
عنوان

ی سوال از خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 137 پست
اینا انقد مخشونو شستشو میدون تو کلاساشون ک فک نیکنن همین ک تجربی هستن از بقیه افراد لولشون بالاتره . ...

فک کنم تو زندگیت ادمای زیادی تحقیرت کردن ک میخای ب هرنحوی دیگرانو تحقیر کنی تا ی ذره اعتماد ب نفستو برگردونی ولی متاسفانه بد کسیو برا اینکار انتخاب کردی.

تجربی هستم؟خب باشم!من ب تجربی بودنم ننازیدم، ب خودمم ننازیدم.ی راهیو در پیش گرفتم ک خیلیا در پیش گرفتن،دارم براش تلاشم میکنم،از ادم کوته فکری مث تو انتظار ندارم درک کنه تو این دوره زمونه ی کنکوری چقد از همه طرف تحت فشاره.ک اگ درک میکردی ب خودت جرات نمیدادی درمورد اینکه من چرا میام سایت اظهار نظر کنی.همون طور ک من ب خودم حق نمیدم درمورد اینکه تو چرا اینجایی اظهارنظر کنم.

لول بالایی؟همینکه هی راه ب راه میگی من سمپاد بودم خودش نشون دهنده ی بی کلاسیته دوست عزیز.خب سمپاد باش الان مثلن سمپاد بودی چ گلی ب سرمون زدی؟

ادمیو میشناسم ک نصف تحصیلات تورو نداره ولی اینقد با درک و فهمه ک آدم فق میخاد بشینه ساعتها ب حرفاش گوش بده.

اینکه دخترا نمیخانت ن بخاطر قیافته نه تیپ و هیکلت،ب خاطر ذاته مزخرفته،پس ب خاطر اینکه توسط دخترا پس زده میشی،عقده گشایی نکن اونم اینجا ک یکی بگی ده تا پس میگیری بهت، اوکی دوس عزیز؟

صرفا چون بی ارزشی دیگ جوابتو نمیدم،موفق باشی

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
فک کنم تو زندگیت ادمای زیادی تحقیرت کردن ک میخای ب هرنحوی دیگرانو تحقیر کنی تا ی ذره اعتماد ب نفستو ...

منم کنکور دادم . دوست عزیز.  اون فشارها برا منم بوده. ولی خوب بدون اینکه بخونم ذر حد استعدادم اومدم بالا. چیز مشخصیه.  نیاز ندارم ب دختری ک حالا بام بمونه یا نه . فقط جهت 4 تا صحبت میزم سمت دخترا . نه اینکه زندکیمو با طرف شریک شم . تو جای شاکرد منی در حدی نیستی بات کل کل کنم . برو درستو بخون بلکه مث بقیه غر هم نزن . همه روشون فشاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم تو زندگیت ادمای زیادی تحقیرت کردن ک میخای ب هرنحوی دیگرانو تحقیر کنی تا ی ذره اعتماد ب نفستو ...

من چیزی نداشتم ک بقیه تحقیرم کنن . البته از لحاظ درسی. من باید گلی ب سر تو بزنم مگه؟ 

خو اگه سمپاد راحته برو سمپاد . 

تو میای تو بحث شرکت میکنی. میگم ب جاش برو درستو بخون .  

فک کردم هم سنو سال خودمی . وگرنه تو رو چ ب این بحثا.  بعد بهت برمیخوره؟