2777
2789

خوشگل و خوشتیپ مهم هست ولی فقط باعث جذب میشه یا در کل خوشمون میاد اما عاشق نه 

عین شما پسرا 

در نگاه اول ظاهر رو ملاک قرار میدین ولی خب بعد اشنایی اخلاق طرف هم مهمه 

برای عاشق شدن بیشتر اخلاق مهمه برامون

اینکه بهمون توجه کنه 

اینکه براش مهم باشیم

و یه سری چیزای دیگه

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

خوشگل و خوشتیپ مهم هست ولی فقط باعث جذب میشه یا در کل خوشمون میاد اما عاشق نه عین شما پسرا در نگاه ا ...

خب تو جذب ادم زشت ک نمیشی . اول میبین طرف خوشگله بعد ک خوشگل بود نگاه میکنی ب اخلاقش . کسی ک زشته از اول کنسله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو جذب ادم زشت ک نمیشی . اول میبین طرف خوشگله بعد ک خوشگل بود نگاه میکنی ب اخلاقش . کسی ک زشته از ...

نه من الان جذب یه آدم عادی شدم

خوشگل و اینام نیست

معمولییییی کاملا

ولی یهو به دلم نشست بیشترم بخاطر نوع برخورد و رفتار بود

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

خوشگل و خوشتیپ بودن و در واقع اینکه به دل بشینه مهمه، اما کافی نیست. مردی که اخلاق و شخصیت نداشته باشه و ندونه که تو رابطه باید چطور رفتار کنه اگه خوشگل‌ترین و خوشتیپ‌ترین هم باشه باز کنسله.

نه عشق یه چیز درونیه 

ممکنه یه آدمی رو ببینی خیلی هم از نظر ظاهری اوکی نباشه ولی بدلت بشینه یه مثالی میزد دوستم میگف شاید خوشگل و خوشتیپ نباشه ولی بغل کردنی باشه🤣 انگار روحش تو رو جذب خودش کرده نه جسمش

پس من احتمالا زشتم

ربطی نداره بابا

الان من تعریف از خود نباشه ولی چهرم خوبه

علاقم یکطرفس

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

نه اصلا اینطور نیست دخترا وابسته ی اخلاق میشن نه قیافه و هرچقدرممم طرف لول بالا و با شخصیت باشه براشون خیلییی جذابه من به عنوان یه خانوم میگم که پسری ک خودشو دوست داشته باشه واقعا جذابه و تعهدو بلد باشه 

عشق یه دختر (واسه من) وفتی جرقه خورد که بوی تنشو حس کردم جدی میگم

دیت دوم که دیدمش سرمو گذاشتم رو شونش دستاش یخ کرده بود تو جیبم گرمش کردم عاشقش شدم

اونم واقعا بهم احترام میذاشت

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

نه اصلا اینطور نیست دخترا وابسته ی اخلاق میشن نه قیافه و هرچقدرممم طرف لول بالا و با شخصیت باشه براش ...

هیج ادمی اززخودش بدش نمیاد تا اینکه ی دختری بیاد تحقیرش کنه