2777
2789

نمیدونم شاید فشارم میفته ! مثلا از سرکار میام بعد بخوام مهمونی برم و یه کارهای معمولی واقعا سردرد منو میکشه .اصلا نمیدونم چمه و دکتر برم یاچی

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخه اینطوری همش دارم انرژی زا میخورم قندم بالا میره🥲

قندتو مگه اندازه گرفتی یا خدا نکرده دیابت داری؟ میدونی من چطور ترکش کردم. واقعا میخای ترکش کنی یا نه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

قندتو مگه اندازه گرفتی یا خدا نکرده دیابت داری؟ میدونی من چطور ترکش کردم. واقعا میخای ترکش کنی یا نه ...

نه دیابت ندارم ولی قند زیاد بالا میبره

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
نه دیابت ندارم ولی قند زیاد بالا میبره

منم از عید هرروز هر نوع نوشابه میخوردم و می ترسیدم چیزیم بشه.ولی یک دوره کلسیم استفاده کردم. وانرژی زاها چون گروه و یتامین ب رو دارند اینکه دوس داری احتمالا ویتامین ب کمپلکس بدنت کمه. یه دوره ویتامین گروه ب  که همه‌اش ب1 ب2 ب6 ب7 ب9 ب12 بخور. من این کارو انجام دادم حالا 2 ماهه اصلا بدم می آد از نوشابه نه اینکه به زور خودمو وادر کنم نخورم.. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا