2777
2789
عنوان

چطوری اخلاق بدمو کنار بذارم

139 بازدید | 13 پست

یه اخلاق خیلی بدی تازگیا پیدا کردم واسه آدمایی که رو اعصابم هستن آرزوی مرگ میکنم اصلا نمی تونم تحملشون کنم خودمم میدونم اخلاق بدیه ولی نمی تونم ترک کنم بعضیا بدجور رو مخمن شما اخلاق بدی تاحالا داشتین که خودتونو اذیت کرده باشه وترکش کردین ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اخلاق بدم وابستگی بیش از حد به شوهرم دارم و این منو خیلی اذییت میکنه دوست دارم بزارمش کنار ولی نمیتوونم 

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

متاسفانه اخلاق بدم وابستگی بیش از حد به شوهرم دارم و این منو خیلی اذییت میکنه دوست دارم بزارمش کنار ...

این یکی اخلاق بد رو منم دارم از قضا منم هر کار میکنم نمی تونم بذارم کنار اصلا این آرزوی مرگا هم واسه همین وابستگیه به شوهر 

و وابستگی شوهر به خواهر وخواهر زاده هاش 

این یکی اخلاق بد رو منم دارم از قضا منم هر کار میکنم نمی تونم بذارم کنار اصلا این آرزوی مرگا هم واسه ...

منم شوهرم زیاد به خواهرش وابسته اس خییلی اول حساس بودم همش گیر میدادم که چرا خواهرت رو بیشتر دوست داری یا همش میری پیشش تا اینکه بیخیالی زدم الان خودم بهش میگم برو بهشون سر بزن نمیره 

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

اخلاقای خوب مثلا میتونی جای اینکه واسه کسایی که ازشون بدت میاد آرزوی مرگ کنی جاش مثلا به یکی کمک کنی یا مثلا یه مهربونی در حق یه نفر بکنی یا هزارتا کار قشنگ دیگه اینکه اصلا سعی کنی بفهمی چرا از اونا بدت میاد و اینو ریشه کن کنی

اون تاپیک قفل شد 

پروتئین دارو نیس ،مکمله مث غذا  ،استروئید جزو آمپول و دارو هس 

یکم ب اطلاعاتت اضافه کن عزیزم تنها ورزشی ک کمر رو باریک میکنه و هرجایی رو ورزش بدی فرم میگیره بدنسازی هس

هرکی بخواد زیاد حجم میگیره هرکی بخواد ظریف فرم میگیره ولی با عضله  

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اون تاپیک قفل شد پروتئین دارو نیس ،مکمله مث غذا ،استروئید جزو آمپول و دارو هس یکم ب اطلاعاتت اضافه ...

ممنون که اطلاعاتمو بالابردی

ولی هرچقدم اطلاعات بهم بدی تو ذهن من بدنسازی برای خانما جا نمیفته 😅 

ممنون که اطلاعاتمو بالابردیولی هرچقدم اطلاعات بهم بدی تو ذهن من بدنسازی برای خانما جا نمیفته 😅

اینو وقتی پیر شدی برات جا میوفنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)