2777
2789

عزیزم اینا همش تله هست والا همه رو ریسک نشون میدن تیغ که زدن میگن برو بچه ات سالمه خود من ریسک بینابین بود تا ۲میلیون ونیم خرج کردم گفتن بچه ات سالمه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=48558919]عزیزم اینا همش تله هست والا همه رو ریسک نشون میدن تیغ که زدن میگن برو بچه ات سالمه خ ...

مال من ۱به ۷۲۵ سندرم بود اون یکی ها ۱به ۳۰۰

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

کیلینک مهر ایرانیان دکتر آزاده آقازاده   خیابان ستارخان ( فوق متخصص) رفتم خیلی خوب بود. با دستگاه های دیجیتال انواع سونوگرافی ها، بارداری، سونوگرافیNT، انومالی،سونوگرافی سه بعدی  به طور دقیق انجام میده. نوبت دهی شون هم طوری هست که زیاد معطل نمی مونی و اینکه کلیه بیمه ها را هم قبول میکنه. هر سوالی هم داشتم خانم دکتر با آرامش و حوصله جواب منو دادن.

اجازه ورود همراه را هم میده.

کار پزشکشون خیلی دقیقه و دیگه خیالت راحت میشه...

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام 
سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید