2777
2789
عنوان

امروز سالگرد ازدواجمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 55 پست
به امید خدا🥰من اداره برق کارپند قراردادی بود طول نکشید اخراج شد خیلی پولدار بودن وبی خسیس که نون شب ...

به امید پسرفت های بیشتررررش😂😂😂

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
چقدر بد میفهمم حستو من با یکی بودم دوبار خیانت کرد بعد سه سال دلم براش تنگ میشه☹️

یکی میگفت شنل دلتنگ تصورتان از اون فرد میشید ، نه خود اون فرد

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم سالگرد ازدواج عقد را مد نظر قرار میدن، یا عروسی، یا اولین رابطه جنسی کسی نظری داره؟

نه شب عروسی میشه سالگرد ازدواج ربطی به رابطه جنسی ندارد الان مگه کسی تا شب عروسی صبر می‌کنه تو همون دوره عقد بیشتر آدما با هم میخوابن

من نفهمیدم سالگرد ازدواج عقد را مد نظر قرار میدن، یا عروسی، یا اولین رابطه جنسی کسی نظری داره؟

ربطی به رابطه جنسی نداره خیلی ها حتی اوایل شروع زندگی نمیتونن رابطه جنسی رو شروع کنن 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
البته خودش هیچ کاره بود مث ی مترسک اول و اخر زندگی افسارش دست مادرش بود مث سگ ازش میترسید مادره ازم ...

ب همین راحتی؟

فرستادت خونه بابات و دادخواست طلاق داد؟

بعد شما چیکار کردی؟

مهریه تو نذاشتی اجرا؟ وقتی طلاق از طرف اون بوده میتونستی همه چیزتو بگیری نه اینکه همه چیزو پس بدی...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه سالگرد عقد داریم یه سالگرد عروسی ما تفکیک میکنیم و دو روز رو تبریک میگیم و کادو کادو هم نگیریم ول ...

اره ماهم جفتشو تبریک میگیم و کادو😂 

ولی طرف ما سالگرد ازدواج اصلش همون عقد رسمیه