2777
2789
عنوان

امروز سالگرد ازدواجمون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شب عروسی میشه سالگرد ازدواج ربطی به رابطه جنسی ندارد الان مگه کسی تا شب عروسی صبر می‌کنه تو همون ...

شوهر من روز اولین رابطه را اول ازدواج میدونه با هم تنهایی میریم آبمیوه یا بستنی میخوریم و اگه عذر نداشته باشم به یاد اون شب، رابطه برقرار میکنیم

سلام عزیزم توتایپکاتون گفتین که همسرتون درخواست طلاق دادن  خواستم بپرسم که اگه مرد درخواست طلاق بده نیاز هست خانم مهریشو اجرابزاره  یاخوده مرد میره دنبال کارای مهریه ؟؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
سلام عزیزم توتایپکاتون گفتین که همسرتون درخواست طلاق دادن خواستم بپرسم که اگه مرد درخواست طلاق بده ...

سلام مرد درخواست طلاق بده تو اولین جلسه دادگاه کل حقوقات زن مشخص میشه از نصف اموال مرد نفقه اجرتوالمثل و مهریه مگه اینکه مرد درخواست قسط بندی یا همون اعسار کنه که اونم باز ی جلسه دیگه دادگاه داره و با توجه به شواهد و مدارک  و شاهدین که مرد بخواد دادگاه بیاره مهریه قسط بندی میشه ولی کل حقوقات زن باید پرداخت کنه

سلام مرد درخواست طلاق بده تو اولین جلسه دادگاه کل حقوقات زن مشخص میشه از نصف اموال مرد نفقه اجرتوالم ...

وکیلت چرا ابات نکرد این قبلا چیزی داشته زده به اسم پدرش

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
وکیلت چرا ابات نکرد این قبلا چیزی داشته زده به اسم پدرش

بی عرضه تر از این حرفا بود ۹ ماهم ی اداره با پارتی رفت سر کار اخراج شد کلا انتظار داشت ننه اش خرجمون بده من کلی پس انداز داشتم سر ۶ ماه اول زندگیم یک هزار تومن برام نموند ازم گرفت فوق العاده خانواده خسیسی بودن با اینکه بالاشهر بودن

سلام ‌‌

چقدر سرنوشتت شبیه منه!

منم دقیقا دچار چنین آدم ترسوی مامانی شدم که مامان و داداشش دارن طلاقم می‌دن؛ نه خودش.

به بدی‌هاش فکر کن.

امروز اومده بود مراسم تشییع عمه‌م که بگه من آدم خوبم!

مثه یه غریبه و یه دشمن بود!

باورم نمی‌شه!