2777
2789

من از بچگی مورد اذیت آزار خانوادم قرار می گرفتم و اذیت می شدم هر چی از بچگی یادم میاد بخاطر حرفای درشتی که مامانم بهم می زد هر شب گریه می گردم تنها کسی که خیلی دوسم داشت بابام بود که بنده خدا همش سر کار بود 

الان ۲۱ سالم شده و هنوز بخاطر دیوار کوتاه من همه شون اذیتم می کنن با حرفاشون آزارم میدن 

امروز که داداشم داشت الکی بی جهت بهم حرف می‌زد بهش توپیدم الان همه شون ریختن سرم که چرا حرف زدی چرا صبوری نکردی یکی نگفت تو حالت خوبه چطوری دووم اوردی این همه سال همه طرف اون گرفتن دریغ از یه نفر که پشت من در بیاد همه دور داداشم گرفتن من داشتم گریه می کردم برای یکی اهمیت نداشت 

وقتی با داداشم بحثم شد زن اون یکی داداشمم بود اونم از ایناس که میره همه جا حرف می زنه دختر فلانی ال بل احترام سرش نمیشه 

به نظرتون چیکار کنم چطوری باید رفتار کنم جیگرم خون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکن پیششون ضعف نشون نده دیگه توسری خور نباش از حقت دفاع کن در برابرشون..دیگه روشتو عوض کن

امشب مهمون داریم مطمنم داداشم کلی جلوشون منو کوچیک می کنه زن داداشم خیلی حسادت نسبت به من داره از همین الان حالم بده

امشب مهمون داریم مطمنم داداشم کلی جلوشون منو کوچیک می کنه زن داداشم خیلی حسادت نسبت به من داره از هم ...

سعی کن بیخیال نشون بدی خودتو...اصلا ظاهرتو جوری نشون نده که ناراحتی..عادی رفتار کن با همه ..بگو بخند کن با مهمونا ..ولی در کل میگم قوی باش و یک تنه جلو همشون وایسا تا تحقیرت نکنن