2777
2789

من خیلی وقتها بعنوان یه تسکین میام سایت وقتی ک زیاد فکر میکنم به مشکلاتم میام اینجا می بینم بابا   پرمشکل تر ازمنم زیاده و خیلی تو شرایط خیلی سخت تری دارن تحمل میکنن و نباید ناشکری کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

نمیدونم چرا سایت سمی و عجیب شده

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

اینجا باعث شده به همه بدبین بشم. احساس میکنم زنا و مردا همه بدجنس شدن. وقتی هم حالم بده میام میبینم بقیه دارن درمورد خوشگلی حرف میزنن و دغدغشون چیه حالم بدتر میشه. کلا همش میگم خوشبحال اونایی که اینجا نیومدن از اول

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...