2777
2789

یک ساعته گذاشتمش رو پاهام الان واقعا دیگه نمیتونم بلند شم بالاخره خوابید پاهام درد گرفته🤣🤣🤣

تا بالاخره نتیجه گرفتم🫠

چرا واقعا بچه های الان انقد لجبازی میکنن؟؟

♥️خدایاشکرت♥️

الان خوابوندی بایدشب زنده داری کنی چرازودترنخوابوندیش؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیرپسر من کوچک بود یک ساعت رو پام بود تا میزاشتمش زمین چشاش باز میشد زل میزد بهم 😂😂😂

دختر من 3 سالشه هنوزم رو پا میخابه از این که یک ساعت رو پام بود و مقاومت میکرد تعجب کردم 🤣🤣🤣

♥️خدایاشکرت♥️

شب ساعت 1یا 2 میخوابه صبم 11 بیدار میشه بعداز ظهرم الانا میخوابه

تنظیمش کن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

تنظیمش کن

یه پسر 4 سال و نیمه ام دارم اونم همینجوریه فقط بعداز ظهرا نمیخوابه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️عادت کردن 

پسرم سال دیگه باید بره پیش دبستانی نمیدونم چجوری میخواد بیدارشه 

♥️خدایاشکرت♥️

الان که دارم از عصبانیت منفجر میشم نباید این تاپیکو میدیدم 

من از ساعت ۲ درگیرم این توله هم همینجوری داره وول میخوره 

من چشمامو میبندم موهامو میکشه میگه نخواب 

از خستگی دارم میمیرم نزاشت یذره بخوابم الان باید بلند شم شام بزارم 

😭😭😭

الان که دارم از عصبانیت منفجر میشم نباید این تاپیکو میدیدم من از ساعت ۲ درگیرم این توله هم همینجوری ...

چند سالشه؟؟

بچه ها همشون همینن باید بزور بخوابونیشون 

♥️خدایاشکرت♥️

چند سالشه؟؟بچه ها همشون همینن باید بزور بخوابونیشون

۲سالو نیم 

خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه الانم خوابش میومد ولی انگار لج کرده 

میخواستم خودمم یکم بخوابم که نزاشت 

۲سالو نیم خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه الانم خوابش میومد ولی انگار لج کرده میخواستم خودمم یکم بخوابم ...

من بعداز ظهرا چی بشه بخوابم وگرنه اکثرا نمیخابم چون پسرم بیداره و نمیخابه 

♥️خدایاشکرت♥️

من بعداز ظهرا چی بشه بخوابم وگرنه اکثرا نمیخابم چون پسرم بیداره و نمیخابه

منم نمیخوایم چندروزه کار ساختمونی داریم صبحا زود بیدار میشم صبحونه و ناهار و شام کارگرا ، خونه داری و بچه داری خسته شدم 

الان خوابم پریده ولی نمیتونم بلند شم 🤕