2777
2789
عنوان

چقدر همه‌چی الکی شده 😢😞

83 بازدید | 2 پست

مثل اب خوردن ادم میکشن

مثل اب خوردن تهمت و افترا میزنن

مثل اب خوردن دزدی میکنن

مثل اب خوردن خیانت میکنن 

من اصلا بی حجاب و بدحجاب نیستم و چادریم حتی ی لاخ مو بیرون نمیزارم تو کوچه خیابون بعد اینجا راحت تهمت میزنن ب بقیه مگه هرکی بی حجابه خرابه من با اینکه بی حجاب نیستم اما واقعا اعصابم خورد میشه وقتی ب طرف میگن خراب بابا مگه تو دیدی یا میشناسی طرفو ک تهمت میزنی بهش شاید یکی دونفر تو خونواده نخاله دربیاد از اب اما همه مثل هم نیستن ک. الانم تازگیا ب چادریا میگن اون زیر همه کار میکنین خدا ازتون نگذره ک ن ب بی حجاب رحم میکنین ن ب چادری دهنتون کی میخاد بسته بشه خدا میدونه😐😐😐😐😢😢😢😢

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

منم نمیگذرم‌ و حلال نمیکنم

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
منم نمیگذرم‌ و حلال نمیکنم

بخدا چن بار اشکم درومده سر این مسئله تو همین سایت😑😑

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.