2777
2789
عنوان

از خود درمانی تا دردسر

22309 بازدید | 364 پست

تجربه‌ات از استفاده بی رویه آنتی بیوتیک و اتفاق بدی که بعد از مصرف برات افتاده رو اینجا بنویس

5 روز دیگه به قید قرعه به 5 نفر جایزه تعلق می‌گیره  

حالا جوایز چه چیزهاییه؟ پک‌هایی هستن که توشون: 

1. اسپیکر بلوتوثی یا پاور بانک

2. اقلام برندینگ مثل عطر، نوت بوک 

قرار داره

بهستان دارو  مصمم است تا در ارتقای کیفیت زندگی هموطنانمان تاثیر بسزایی داشته باشد.

بخاطر عفونت رحم و واژن قرص های مختلف آنتی بیوتیک مصرف کردم و دچار میکوز واژن و بعد از تشدید اون قارچ و عفونت ها دچار زخم دهانه رحم شدم و همچنان بعد از فیریز کردن هم دگیرشم

مصرف خودسرانه انتی بیوتیک برای من مساوی شد با اینکه تا یه مدت هر خوراکی سبزی که میدیم یاد اون روزام میفتادم که حالم بد بود   

اینو فقط اونایی که برایشون اتفاق افتاده میدونن    

کهکشان میگه عجله نکن!

بخاطر عفونت رحم و واژن قرص های مختلف آنتی بیوتیک مصرف کردم و دچار میکوز واژن و بعد از تشدید اون قارچ ...

واااای چقدر وحشتناک 

من اسهال شدم فکر میکردم بدترین چیزیه که میتونه بعد خوردنش برام اتفاق بیفته 

یعنی چه مدت مصرف کردی که انقدر عوارض داشته؟

کهکشان میگه عجله نکن!

زهی خیال باطل 

من همیشه وقتی سرما میخودردم میرفتم برای خودم قرص جوشان ، سرماخوردگی و انتی بیوتیک می خریدم فک میکردم چقدر دارم به خودم اهمیت میدم 

بعد اخرین دوره ای که مصرف کردم دچار الرژی شدید دور لب و چشمم شدم 

نکنید با خودتون این کارو 

مامان یعنی بخور سرد نشه!

سر دندون دردم. سه نوع آنتی بیوتیک. باهم مصرف کردم به مدت دو هفته. آخرین قرص و. که خوردم دیگه نفهمیدم چی شد راهی بیمارستان شدم. با اینکارم معده ام مو نابود کردم 

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

منم معده درد داشتم ی چند روزی تحمل کردم بعدش قرص فاموتادین و رانتادینو ایناها میخوردم هی میدیدم حالت تهوع و بی اشتها شدم و بدتر خوب نمیشدم رفتم دکتر  کلی معاینه کرد تا باکتری و عفونته این قرصها بدترش میکرده🫢

«گر صبرکنی‌ز‌غوره حلوا سازی»

چند سال پیش، حسابی سرما خورده بودم. تب، گلودرد و بینی گرفته. رفتم داروخانه و به توصیه دوستم، بدون نسخه آنتی‌بیوتیک خریدم یه بسته کامل آموکسی‌سیلین. گفتم چند روز می‌خورم، خوب می‌شم. از فردای اون روز شروع کردم به مصرفش، سه بار در روز، مثل یک متخصص !دو روز گذشت و حالا نه تنها بهتر نشده بودم، یه دل‌درد عجیب و غریب گرفتم.  اما داستان خیلی سریع به جاهای بدتری کشید. تمام شب توی دستشویی بودم. اسهال شدید و ضعف به حدی بود که حتی نمی‌تونستم سرم رو بالا نگه دارم.چند روزی با همین حال گذشت، مامانم مجبورم کرد برم دکتر. دکتر که پرونده منو دید، گفت تو که ویروس سرماخوردگی بوده، چرا آنتی‌بیوتیک خوردی؟! گفتم خب برای اینکه خوب شم، بعد توضیح داد که آنتی‌بیوتیک نه تنها روی ویروس اثر نداره، بلکه باکتری‌های خوب بدنم رو هم از بین برده، و این باعث شده سیستم گوارشیم به هم بریزه.اما این پایان ماجرا نبود. چند روز بعد، به دلیل مصرف غیر اصولی آنتی‌بیوتیک، به یه عفونت قارچی گرفتار شدم. دکتر گفت بدنم به خاطر به‌هم‌ریختگی میکروبی، حالا مستعد انواع عفونت‌ها شده. خلاصه به جای چند روز سرماخوردگی، نزدیک به یک ماه درگیر درمان شدم. تازه فهمیدم که آنتی‌بیوتیک شوخی نداره و استفاده بی‌جا ازش می‌تونه چقدر عواقب بدی داشته باشه.

چن سال پیش خواهر کوچیکم کنکور داشت خانم بدون اینکه به کسی بگه خودسر انتی بیوتیک مصرف کرده بود چون میخواست زودتر خوب بشه و بتونه درسشو شروع کنه بعد یه مدت به صورت وحشتناکی گردنش دچار  خارش شد بردیم دکتر گفت بخاطر مصرف انتی بیوتیک بوده 

اول تو، بعد همههههه!

من دیگه حتی دکتر هم برام آنتی بیوتیک بنویسه بازم مصرف نمیکنم فقط آخرین بار دو سال قبل که بخاطر میکروب معده دکتر برام نوشت مجبوری مصرف کردم برای سرما خوردگی هامم فقط قرص سرماخوردگی و دم نوش پونه میخورم عالیه بدنمم نسبت به بیماری قویتر هم شده

همسرم به خاطر گرفتگی کمر چند مدل مسکن استفاده میکرد

که تمام سیستم گوارشی بدنش بهم ریخت و خیلی اذیت شد چندین روز درگیربود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

سلام.من تجربه بدی که داشتم این بوده که از لچگی انتی بیوتیک زیاد مصرف کردم الان معده درد و گوارشم به هم ریخته و اینکه اگه مریض شم که نباز به انتی بیوتیک داشته باشه جواب نمیده .بدنم مقاوم شده نسبت به انتی بیوتیک