2777
2789
عنوان

از خود درمانی تا دردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 22309 بازدید | 364 پست
عفونت گوش خیلی اوقات به صورت ثانویه بعد از ابتلا به بیماری های ویروسی نظیر آنفولانزا اتفاق میفته.بهت ...

مگه واکسن اینم اومده ? پناه بر خدا

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

انتی بیوتیک ک ن .. ولی برا چاقی قرص مخمر ابجو خودسر استفاده کردم حتی راجبش تاپیک زدم میتونید برید بخونید نزدیک بود بمیرم و مریضی سختی بخاطرش گرفتم

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

مگه واکسن اینم اومده ? پناه بر خدا

بیشتر از ۸۰ ساله که واکسن آنفولانزا تولید میشه و در سراسر جهان استفاده میشه.این واکسن سالیان زیادی هم هست که در ایران استفاده میشه و اثربخشی و ایمنی خودش رو ثابت کرده.

بهستان دارو  مصمم است تا در ارتقای کیفیت زندگی هموطنانمان تاثیر بسزایی داشته باشد.