2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خوشت نمیومد ازش من خودم 24 ام 🤦🏻‍♀️😂

همسن خودم بود

بچه بودیم من اصلا تواین فازا نبودم

کلی هم تتو داشت ولی خوشتیپ بود😅

یاد چه چیزایی افتادم🤣🤣

بغل دستی اونم یکی دیگ بود زیاد یادم نمیادش اون وبهم میگفت نکنه ازاون خوشت میاد فهمیدم دعواشون شد سرمن

تواون یه هفته🙄🙄

مگه میشه ادم اینجوری از کسی خوشش بیاد

یک هفته هرروز یک ساعت ببینی بعد عاشق بشی

قبول نداشتم این چیزارو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مگه قراره هرکی عاشقمون میشه بهش جواب مثبت بدیم؟

نه ولی شاید باید همون اول که متوجه نگاها و رفتار  محبت‌آمیز کسی شدیم بهش یه هشدار منصفانه بدیم که جواب مثبت نمی گیره. 

از طرفی الان که سنی ازم گذشته و مجبور شدم با کسی ازدواج کنم که شرایطش از همه اونا بدتر بود و بهم علاقه هم نداشت؛ به این نتیجه رسیدم که آدم نباید بدون بررسی و تحقیق و فکر جواب منفی بده شاید اگه حاضر به صحبت و مذاکره میشدم یکی از اونا خوب در میومد

نه 

کلا از اولش تصمیم گرفته بودم تو دانشگاه با کسی رل نزنم خیلیا هم اومدن سمتم ولی من قبول نمیکردم و همین باعث شد موقعیتهای خوبی که بعدا برام پیش اومد از دست ندم هرچند که باز اونا رو هم قبول نکردم خخخ ولی همینکه پیش اومد من خوشحال میشدم :))))