2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه اما یادم کلاس گواهینامه ک میرفتم یکی از همکلاسیا عاشقم شده بود😂

چه دورانی بود انقد پیگیر شده بود تا دم خونه دنبالم میومد

هی حرف میزد میگفت سرکلاس فقط نگات میکنم تو پلک بزنی مژه هات بالا پایین بشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من ترم 7 ام فرصت خاصی هم نیست تو دانشکدمون از یکی خوشم میاد نمیدونم چیکار کنم خیلی پسر خوبیه

اره منم از یکی خوشم میومد فکر میکردم خیلی پسر خوبیه و خیلی هم مهربون و مودب و مغرور بود بعدا کاشف به عمل اومد اقا دودیه و دوست دختر داره و الکی تو دانشگاه خودشو موجه نشون میداده 

اره منم از یکی خوشم میومد فکر میکردم خیلی پسر خوبیه و خیلی هم مهربون و مودب و مغرور بود بعدا کاشف به ...

نه من مطمئنم این از اون لحاظ هم خوبه دوست پسر دوستم باهاش دوسته از همه چی خبر داره 

چجوری با هم ارتباط گرفتین اولش من چار کنم اون خیلی کم حرفه کلاس عملی داریم با هم ولی اصلا نمیتونم حر ...

شروعش بخاطر این بود من یه مشکل بزرگی داشتم مربوط به رابطه قبلیم این پسره تو اکیپ ما بود وقتی متوجه شد همه جوره منو حمایت کرد کمکم کرد از روزهای خیلی سخت عبور کنم خودشو بهم ثابت کرد بعدش متوجه شدم چقدر منو دوست داره چقدر من دوسش داریم و بهترین ۳ سال عمرمون رو با هم داشتیم بعدش جدایی پیش اومد دیگه اونم سخت بود سخت 

میشه بگی چیکار کردی خیلی کنجکاو شدم دوستم نداشتی نگو

یکم توی شبکه‌های اجتماعی اذیتش کردم...

مزاحمت در همین حد...

نه این که حالا فکر کنی خیلی دیگه کار بدی به سرش آورده باشما...

نه...  ولی خب یکم مزاحم بودم دیگه...

من خودم رو مقصر می‌دونم...

مسئولیت می‌پذیرم و می‌گم من نتونستم بر نفس خودم چیره بشم و جلوی این احساس رو بگیرم

آخی طفلی درکش میکنم 🥲

😂عه عه من و یاد دوران جوونی انداختی

من اصلا تواین فازا نبودم از حق نگذریم چه قدرم گل و کادو اورد برام خیچ کدوم و قبول نکردم😁

البته الان ۲۵سالم

اون موقع ۱۸سالم بود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

دوتا بودن تو دانشگاهمون خیلی عاشق بودن  دختره ماما بود پسره پرستار یه مدت نامزد بودن بعدش بهم خورد دختره رفت ازدواج کرد انگشت نما شده بودن

ولی همکلاسی خودم با یه پسره  تو دانشگاه رابطه داشت پسره خیلی سر بود اما هیچکی تا روز عقدشون خبر نداشت

اونایی که بقیه از رابطشون خبردار شدن یه جورایی بهم خورد

دلیلش چی بود که انقدر میخواستنتون 🥲

قیافم معمولی رو به زیبا تیپم ساده با متانت ولی تو جمع دخترا شوخ بودم و یه کم شیطنت میکردم و از همه مهمتر با رعایت احترام به پسرا محل نمی دادم. درسمم حداقل ترم یک خیلی خوب بود طوری که سر کلاس ریاضی بارها پوز پسرا رو زده بودم