2777
2789
عنوان

دردودل

73 بازدید | 13 پست

خیلی حس بدبختی میکنم توروخدا نگین ناشکری بخدا هیچی ندارم که شکرگزارش باشم خانوادم درکم نمیکنن تا میام از دنیا با مادرم گله کنم مادرم دعوا میکنه میزنه تو سرم اطرافیانمو میبینم که توی بهترین مدارس درس میخونن و بهترین خونه و پول دارن حسرت میخورم من بزور قسط و اینا قلمچی و کتاب گرفتم و توی مدرسه تیمارستان خونه درس میخونم زندگیم برام جهنمه ارزوی ی خونه خوب اتاق خوب زندگی خوبو دارم دلم میخواد ترازم بالا بره مثل خر میخونم نمیشه ارزوشده برام ۵۰۰۰شم دلم میخواد برم سرکار دوره شرکت کنم نمیشه مدرسه میرم یا باخودم میگم اصن همون بهتر بمیرمو خودکشی کنم نمیدونم چیه قربون خدا برم همه خوشبختیاروجمع کرده داده به بقیه هرچی بدبختی بالاملا بود ه انداخته رو سر من اصن امید ندارم چیکارکنم بدشت به دلداری و انگیزه نیاز دارم ولی هیچکسو ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیت خوب شد یعنی ارزش داره تحمل کنم

اره بهتر میشه دانشگاه که میری ک کلا این چیزارو یادت میره یا سزکار که میری دیگ برات مهم نیست مامانت یا خانوادت چی میگن یا برات کازی نکردن اونموقع خودت تلاش میکنی که بسازی زندگیتو

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره بهتر میشه دانشگاه که میری ک کلا این چیزارو یادت میره یا سزکار که میری دیگ برات مهم نیست مامانت ی ...

خوب پول باشه که بسازم این جهنمو من دارم میخونم عین خر ولی چون کلاس نمیرم هرچی تست میزنم غلط از اب درمیاد

خوب پول باشه که بسازم این جهنمو من دارم میخونم عین خر ولی چون کلاس نمیرم هرچی تست میزنم غلط از اب در ...

منم نرفتم ولی قبول شدم میری سرکار عجله نکن پولم دستت میاد مادر پدرتم بنده خداها تقصیر خودشون نیست اگر پول ندارن

🫂🙂سردرگم در هیاهو

منم نرفتم ولی قبول شدم میری سرکار عجله نکن پولم دستت میاد مادر پدرتم بنده خداها تقصیر خودشون نیست اگ ...

خوب درسته میگم نه تقصیر پدرمه نه مادرم این ظلمیه که دنیا بهت میکنه وقتی من همسن و سالامو میبنم که هزارتا دوره شرکت میکنن و ترازشان بالاعه خوب واقعا ناامید میشم 

خوب درسته میگم نه تقصیر پدرمه نه مادرم این ظلمیه که دنیا بهت میکنه وقتی من همسن و سالامو میبنم که هز ...

ب اونا توجه نکن خیلیاشون یا قبول نمیشن یا ازاد قبول میشن

🫂🙂سردرگم در هیاهو