دخترم ۲۳ماهشه. دیروز ازصبح تا شب بهش شیر ندادم. حتی بعداز ظهر هم به زور بدون شیر دادن خوابوندمش ولی نیم ساعت بیشتر نخوابید. شب موقع خواب هرکاری کردم نخوابید همش گریه کردو بی تابی کرد. حتی باباش خواست ببرتش بیرون نرفت با اینکه عاشق بیرون رفتن و ماشین سواریه.دیگه مجبور شدم موقع خواب بهش شیر دادم خوابید. یه بارم نصف شب وقتی تو خواب بود بهش شیر دادم. دیگه بهش شیر ندادم تا الان همش بهش میگم اوف شده چسب زدم میگم اوف شده. بازم میخوام تا شب بهش ندم ولی شبا بچم کلافه میشه.خواهرم میگه فعلا روزا ترکش بده شبا بزار بخوره بعد کم کم شبارو ترکش بده یک دفعه ازش نگیر. حالا به نظرتون شبا شیر بدم یا ندم.؟؟ لطفا اگه چیزی میدونید بگید ممنون
پسر من یک شب گریه کرد شوهرم کلافه شد گفت بده بهش اعصابم خورد شده منم گفتم این همه گریه کرد چرا باید بدم گریه هاش به جون خریدم فقط هم همون شب گریه کرد شبهای دیگه بیدار میشد میگفتم خراب شده دیگه میخوابید ۴ روز طول کشید سرجمع پسر منم شیشه شیر میخورد
خدا بچتو حفظ کنه منم روزارو میتونم سرگرم کنم شبارو هم کم کم میگرم
ممنون عزیزم همچنین
اره کم کم بگیر هر شب یه وعده شیر کمتر کن یا مثلا اگه ۲۰ دقیقه میخورده بکن ۱۰ دقیقه همینطور سر یک ماه کامل برداشته میشه خودت هم کمتر اذیت میشی و شیرت ذره ذره کم میشه