2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست
اگر یک دفعه از شیر بگیریش خیلی ناراحت میشه . فعلا شب یک یا دو بار بهش بده و یک جایگزین برای شیر پیدا ...

منم تو شیشه بهش شیر پاستوریزه میدم ولی زیاد علاقه نشون نمیده

فقط از خدا بخواه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شب که بهش شیر میدی بهش بگو شیر داره تموم میشه زیاد نخوراینو هرچقد میتونی به بچه بگو بدون ابراز ...

ممنونم ولی خیلی بهش میگم انگار نمیتونه درک کنه

فقط از خدا بخواه...
اره گناه داره معتادم اینجوری ترک نمیدن میدونی چقدر وابستس یدفه نگیر شبها تو خواب بده بعد دو سه روز ک ...

آره بخدا وقتی کلافگیشو میبینم آتیش میگیرم

فقط از خدا بخواه...

یکدفعه نگیر گناه داره بچه بار روانی داره براش 

الان تا یکی دوهفته شبا بهش بده بعد کم کم شبو مقدار مصرفش کم کن سعی کن نصفه شب بیدار میشه به ناش بهش آب بدی 

منم دخترم ۲۲ ماهشه روزی ۴ بار هر سری یک شیشه می‌خورد 

الان یک هفته است کردم روزی دوبار 

مرحله بعدی میخوام روز و قطع کنم فقط شب بهش بدم 

اینجوری اذیت هم نمیشن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

منم تو شیشه بهش شیر پاستوریزه میدم ولی زیاد علاقه نشون نمیده

یکم شیرینش کن و سر سینه ات یک چیز ترش یا تلخ بزن البته خطرناک نباشه که ببینه مزه شیر پاستوریزه بهتره . اولش آدم خیلی ناراحت میشه ولی بلاخره باید از شیر گرفتش وگرنه به دل بچه باشه تا مدرسه هم بره می خواد شیر بخوره 

گلم خودتو بذار جای بچه یهو که نمیگیرن ، فک کن خودت هروز چای میخوری ی روز یهو شوهرت بگه حق نداری بخوری چقدر کلافه و عصبی میشی ، ولی اول تعداد فرعی و کم کنه بعد روزها اصلی بعد فرعی شب بعد موقع خواب راحت کنار میای، من با این روش راحت گرفتم 

بچه من شیرخشکی بود تا پنج ماهگی هم شیر خودم دادم 

شیر خودم اسون ازش گرفتم 

شیر خشک هم میخواستم بگیرم ازش یواش یواش کمش کردم الان حدود دو هفته ای هست که اصلا بهش نمیدم 

یک سالو نه ماهشه 

بچتو یواش یواش بگیر گناه داره اسیب روحی و روانی میبینه مخصوصا شیر مادر که بچه وابستگیش بیشتره اول وابستیگشو کم کن بعد خودش میزاره کنار 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

یعنی تا وقتی روزا واسش عادی بشه شبا شیر بدم

روزها با غذا ها و شیر پاستوریزه وعده هاش پر کن که جایی برای شیر تو نداشته باشه شبها هم سیرش کن اگه نصف شب بیدار شد شیرش بده دو سه روز این جوری کن بعد از سرش میافته

یکدفعه نگیر گناه داره بچه بار روانی داره براش الان تا یکی دوهفته شبا بهش بده بعد کم کم شبو مقدار مصر ...

خدا دختر گلتو حفظ کنه ممنونم  خیلی ناراحتم برای دخترم

فقط از خدا بخواه...
روزها با غذا ها و شیر پاستوریزه وعده هاش پر کن که جایی برای شیر تو نداشته باشه شبها هم سیرش کن اگه ن ...

خیلی ممنون روزارو میتونم سرگرمش کنم مشکل شباست

فقط از خدا بخواه...
بچه من شیرخشکی بود تا پنج ماهگی هم شیر خودم دادم شیر خودم اسون ازش گرفتم شیر خشک هم میخواستم بگیرم ا ...

خدا بچتو حفظ کنه منم روزارو میتونم سرگرم کنم شبارو هم کم کم میگرم

فقط از خدا بخواه...
خدا دختر گلتو حفظ کنه ممنونم خیلی ناراحتم برای دخترم

مرسی عزیز دلم ممنون از دعای قشنگت همچنین دختر ناز شما رو 

اصلا ناراحت نباش اینم یک رونده که باید طی بشه 

فقط سختش نکن زیاد کم کم بگیر هم وابستگی کم میشه هم اذیت نمیشه 

اگه شیر خشکی بود راحت تر بودی چون شیر مادر وابستگی خیلی بیشتره

ولی بازم بهش سخت نگیر تا یکی دوهفته شبا رو بهش یک وعده بده 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم