دخترم ۲۳ماهشه. دیروز ازصبح تا شب بهش شیر ندادم. حتی بعداز ظهر هم به زور بدون شیر دادن خوابوندمش ولی نیم ساعت بیشتر نخوابید. شب موقع خواب هرکاری کردم نخوابید همش گریه کردو بی تابی کرد. حتی باباش خواست ببرتش بیرون نرفت با اینکه عاشق بیرون رفتن و ماشین سواریه.دیگه مجبور شدم موقع خواب بهش شیر دادم خوابید. یه بارم نصف شب وقتی تو خواب بود بهش شیر دادم. دیگه بهش شیر ندادم تا الان همش بهش میگم اوف شده چسب زدم میگم اوف شده. بازم میخوام تا شب بهش ندم ولی شبا بچم کلافه میشه.خواهرم میگه فعلا روزا ترکش بده شبا بزار بخوره بعد کم کم شبارو ترکش بده یک دفعه ازش نگیر. حالا به نظرتون شبا شیر بدم یا ندم.؟؟ لطفا اگه چیزی میدونید بگید ممنون
فقط پسر خودم...بهش گفتم بیین شیر تموم شدهگفت باشه عیب ندارههمیییین
برادرزاده منم زن داداشم فلفل زد خورد سوخت و دیگه تمام شد برای همیشهههه
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
اگر یک دفعه از شیر بگیریش خیلی ناراحت میشه . فعلا شب یک یا دو بار بهش بده و یک جایگزین برای شیر پیدا کن . من خودم در عرض دو هفته بچه را از شیر گرفتم تازه از چند وقت قبل هم کم کرده بودم بعد براش شیشه خریدم و عادتش دادم توی شیشه شیر پاستوریزه و چای وچیزهایی که دوست داره را بخوره بعد از شیر گرفتمش . بعد از یک مدت هم شیشه را با بطری نی دار جا به جا کردم