2777
2789
عنوان

همش نگرانم

640 بازدید | 24 پست

سلام بچه‌ها....من واقعا خسته شدم دیگه بیشتر وقتا نگرانم همش میترسم اتفاق بدی بیفته می‌ترسم یکی وازدست بدم میترسم واسه خودم اتفاقی بیفته چیکار کنم افکارمنفی وناراحت کننده دارم بیشتروقتاتصور میکنم اون اتفاق وکلی گریه میکنم شماهم مثل من هستین؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

با خودت بگو ته تهش چی میشه

وقتی دیدی هیچی نیست اروم میشی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خودت بگو ته تهش چی میشهوقتی دیدی هیچی نیست اروم میشی

تهش که خیلی بده مثلا مامانم یابابام وازدست بدم وای اگه بشه که منم میمیرم 

تهش که خیلی بده مثلا مامانم یابابام وازدست بدم وای اگه بشه که منم میمیرم

نه اتفاقا منطقی فکر کنی هیچی نمیشه

به زندگی عادیت برمیگردی

خطبه ۲۲۱ امام علی(ع) رو بخون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه اتفاقا منطقی فکر کنی هیچی نمیشهبه زندگی عادیت برمیگردیخطبه ۲۲۱ امام علی(ع) رو بخون

ولی من نمیتونم منطقی باشم این قضيه خیلی فرق میکنه 

ولی من نمیتونم منطقی باشم این قضيه خیلی فرق میکنه

عجب

یه سر برو قبرهای قدیمی رو نگاه کن

متوجه نشدم

کسانیکه خیلی وقت پیش فوت شدن

عزیزانسون بخاطرسون خودشونو جر ندادن

کسانیکه خیلی وقت پیش فوت شدنعزیزانسون بخاطرسون خودشونو جر ندادن

من ضعیف ام خییییلی ضعیف......من باید قبل ازاونا برم

عزیزم درکت میکنم

منم افکار منفی خیلی میاد سراغم دست خودم نیس واقعا😫لذت زندگیو ازم گرفتههه همش فکرو خیال😒اه 

گاهی حتی گریه میکنم 

افکار و نگرانیت راجب چیه؟ 

چند سالته مجردی

وای خدایا من توم یا تو منیبخدا بااین افکار حق زندگیو جوونیو ازخودم گرفتممم

منم دیگه کلافه سدم همش فکر منفی میاد تو سرم😭دیونه شدم اینقد نگران اینده و استرسی هستم

تو چجوری هستی گلم؟ راجب چی نگرانی؟

چند سالته مجردی

عزیزم درکت میکنم منم افکار منفی خیلی میاد سراغم دست خودم نیس واقعا😫لذت زندگیو ازم گرفتههه همش فکرو ...

درباره همه چی....مثلا ازدست دادن عزیزان بیشترین هست...بعدا اذیت شدن، به هیچی نرسیدن،  مسخره شدن....متاهل هستم ۲۶سالمه

منم دیگه کلافه سدم همش فکر منفی میاد تو سرم😭دیونه شدم اینقد نگران اینده و استرسی هستمتو چجوری هستی ...

دقیقا منم همش استرس اینکه نکنه مریض بشیم ،نمیدونم اگ عزیزیم بره مسافرت همش استرس توراهش رودارم،استرس پول خونه دارشدن ازدست دادن عزیز،و.....متاهلم گلم۲۶سالمه،شماچی

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

درباره همه چی....مثلا ازدست دادن عزیزان بیشترین هست...بعدا اذیت شدن، به هیچی نرسیدن، مسخره شدن....م ...

من یجورایی وسواس فکری دارم ترس از مرگ هم دارم 

ولی بیشتر از اون فوبیا دارم راجب بیماری

همش نگرانم استرس میگیرم و......