2777
2789
عنوان

همش نگرانم

513 بازدید | 24 پست

سلام بچه‌ها....من واقعا خسته شدم دیگه بیشتر وقتا نگرانم همش میترسم اتفاق بدی بیفته می‌ترسم یکی وازدست بدم میترسم واسه خودم اتفاقی بیفته چیکار کنم افکارمنفی وناراحت کننده دارم بیشتروقتاتصور میکنم اون اتفاق وکلی گریه میکنم شماهم مثل من هستین؟ 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت بگو ته تهش چی میشهوقتی دیدی هیچی نیست اروم میشی

تهش که خیلی بده مثلا مامانم یابابام وازدست بدم وای اگه بشه که منم میمیرم 

نه اتفاقا منطقی فکر کنی هیچی نمیشهبه زندگی عادیت برمیگردیخطبه ۲۲۱ امام علی(ع) رو بخون

ولی من نمیتونم منطقی باشم این قضيه خیلی فرق میکنه 

کسانیکه خیلی وقت پیش فوت شدنعزیزانسون بخاطرسون خودشونو جر ندادن

من ضعیف ام خییییلی ضعیف......من باید قبل ازاونا برم

عزیزم درکت میکنم

منم افکار منفی خیلی میاد سراغم دست خودم نیس واقعا😫لذت زندگیو ازم گرفتههه همش فکرو خیال😒اه 

گاهی حتی گریه میکنم 

افکار و نگرانیت راجب چیه؟ 

چند سالته مجردی

وای خدایا من توم یا تو منیبخدا بااین افکار حق زندگیو جوونیو ازخودم گرفتممم

منم دیگه کلافه سدم همش فکر منفی میاد تو سرم😭دیونه شدم اینقد نگران اینده و استرسی هستم

تو چجوری هستی گلم؟ راجب چی نگرانی؟

چند سالته مجردی

عزیزم درکت میکنم منم افکار منفی خیلی میاد سراغم دست خودم نیس واقعا😫لذت زندگیو ازم گرفتههه همش فکرو ...

درباره همه چی....مثلا ازدست دادن عزیزان بیشترین هست...بعدا اذیت شدن، به هیچی نرسیدن،  مسخره شدن....متاهل هستم ۲۶سالمه

منم دیگه کلافه سدم همش فکر منفی میاد تو سرم😭دیونه شدم اینقد نگران اینده و استرسی هستمتو چجوری هستی ...

دقیقا منم همش استرس اینکه نکنه مریض بشیم ،نمیدونم اگ عزیزیم بره مسافرت همش استرس توراهش رودارم،استرس پول خونه دارشدن ازدست دادن عزیز،و.....متاهلم گلم۲۶سالمه،شماچی

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

درباره همه چی....مثلا ازدست دادن عزیزان بیشترین هست...بعدا اذیت شدن، به هیچی نرسیدن، مسخره شدن....م ...

من یجورایی وسواس فکری دارم ترس از مرگ هم دارم 

ولی بیشتر از اون فوبیا دارم راجب بیماری

همش نگرانم استرس میگیرم و......