2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=361045901]کجا میخواین برید؟ به ریز رفتارهاش توجه کن[/QUOTE دعوت کرده فردا ناهار

ببین درو برات باز می‌کنه به بقیه خانم ها چجوری نگاه می‌کنه صندلی رو جلو می‌کشه منو میاره یا خودش سفارش میده ببین غذای ارزون میخره یا گرون ببین دهنش صدا نمی‌ده بلده غذا بخوره

باهاش سر حرفو باز کن ببین اهل مشورت هست یا خودسر عمل می‌کنه ببین میتونید باهم سر یه موضوع توافق کنید یا نه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ببین درو برات باز می‌کنه به بقیه خانم ها چجوری نگاه می‌کنه صندلی رو جلو می‌کشه منو میاره یا خودش سفا ...

ما توشهر کوچیکی زندگی میکنیم هم سن هستیم ولی من یه بار ازدواج کردم از به حرف امشبش خیلی تعجب کردم گفتم شهر  کناری همو ببینیم بهتره گفت نو بخاطر من مبخای بباای اونجا 

ما توشهر کوچیکی زندگی میکنیم هم سن هستیم ولی من یه بار ازدواج کردم از به حرف امشبش خیلی تعجب کردم گف ...

یعنی نمی‌خواد اونجا شما رو با هم ببینن؟

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷