2777
2789

پسرم کلاس پنجمه قدش کوتاهه 

۲۵_۲۶کیلو وزنشه لاغرررر انگار از سومالی برداشتم اوردم در حالیکه همش بهش گوشت و سبزیجات و هر چی بگین دادم خورده( فقط خاویار نداشتیم😳😒) خیلی ناراحتم امروز صبح ک داشت لباسشو عوض میکرد دیدم استخون کتفش خیلی بیرونه بسکه پوست و استخونه چند بار بردمش دکتر تغذیه ...غدد ولی تاثیری نداشته ....ازمایش هورمون رشد هم دادم ک نوشته بود کمه ولی دکتر قبولش نکرد و دوباره دارو داد ولی فایده نداشت الان باز از دکتر سهیلی پور وقت گرفتم دگ نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا تاثیر داره؟؟؟

شاید سوجذب داره. و مواد جذب بدنش نمیشه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

هر روز ناشتا بهش تمر هندی بده بخوره.....در عرض چند ماه تاثیرشو میبینی

دایی من بچه هاشو اینجوری پهلوون کرد...

البته پهلوون پنبه چون زیادی بچه هاش چاق شدن 

در دوره ای که ازآن