asalaaodjbr مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 109 عنوان خواستگار تون باید چه ویژگی های داشته باشه 87 بازدید | 11 پست میخوام بدونم دوست دارید چه خواستگاری یا همسر آینده تون چه ویژگی های داشته باشهیا اگه نداشته باشه کنسله 1403/08/28 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامور_مخفی عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1058 پایه کارام باشهحوصله سر بر نباشه و خوش ذوق باشهصبور و مهربون باشهاگه قراره قد بازی دراره و شاخ و شونه بکشه یه روزم زندگیمون دوام نمیاره
asalaaodjbr مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 109 پایه کارام باشهحوصله سر بر نباشه و خوش ذوق باشهصبور و مهربون باشهاگه قراره قد بازی دراره و شاخ و شون ... افرین منم همینو میخوام
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 شخصیتش مستقل باشه .احساسات داشته باشه ولی تو زندگیش منطقی بوده باشه .و زندگی سالمی داشته باشه و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
asalaaodjbr مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 109 شخصیتش مستقل باشه .احساسات داشته باشه ولی تو زندگیش منطقی بوده باشه .و زندگی سالمی داشته باشه شخصیت مستقل یعنی چی؟خونه ننه باباش نره
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 شخصیت مستقل یعنی چی؟خونه ننه باباش نره اتفاقا برای من خانواده دوستی هم معیاره .یعنی آدمی باشه که هدفمند باشه و به سمت اهدافش هم حرکت کنه و وابستگیش به عشق و احساسات مانع موفقیتش نشه . و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
asalaaodjbr مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 109 اتفاقا برای من خانواده دوستی هم معیاره .یعنی آدمی باشه که هدفمند باشه و به سمت اهدافش هم حرکت کنه و ... چه رمانتیکککک😂
مارانلا عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 5538 از آدم دلقک و کسی ک زیاد شوخی کنه و مسخره بازی دربیاره بدم میاد. دوس دارم جدی بودن و رسمی بودنش تو جمع زیاد باشه. همه ب چشم آدم قابل اتکا و پشتیبان بشناسنش. درباره موضوعای مختلف باهاش حرف مشترک داشته باشم.
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6080 چه رمانتیکککک😂 الان میخندی ،خوشحالم خندوندمت .ولی کسی که متعهد به خودش و اهدافش باشه پای عشق همسرشم میمونه😉 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊