2777
2789
عنوان

خوشبحالتون ک خانواده شوهرتو خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 93 پست
میدونم عزیزم عین منی اینجورپسرانافشون بسته به ناف ننشونه هنوزمیزنن دخترمردمم بدبخت میکننمن که واقعاا ...

منم ۱۰ساله همینم.بخدا قسم ک نمیبخشمشون و نمیگذرم ازشون.حالا هی اذیت کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرتو تنبیه کنیا به عبارتی شرطیهروقت ازشون ناحق دفاع کرد باهاش سرد شو و بی نحلیانقد ادامه بده تا کم ...

مگه فایده داره تازه بدتر هم میشه بدبختی اینجاس مادر و پدرش ماه بودن ولی خواهرها و برادر ها خیلی اذیت میکنن و من اگه بیشتر یکبار ازشون پیشش حرف بزنم دعوا میشه طاقت نداره از خونوادش چیزی بگم

تنها میمونی شوهرت و بچه هات میرن اونجا تومثل غریبه ها نمیتونی بری

الانم همینم وقتی میریم اونجا شوهر و بچهام باهمن.من تک و تنها یجا نشستم. حرمتی ام نمیزارن دوطرفه مجبوریم انگار بخاطر همسرم

مگه فایده داره تازه بدتر هم میشه بدبختی اینجاس مادر و پدرش ماه بودن ولی خواهرها و برادر ها خیلی اذیت ...

درمورد خونوادش چیزی نگو و بذارشون کنار و اونم باید با این موضوع کنار بیاد

تنها میمونی شوهرت و بچه هات میرن اونجا تومثل غریبه ها نمیتونی بری

والله من که دوست ندارم قطع رابطه کنم اینقدر دلم میخواد بریم اونجا دورهم بگیم بخندیم بدون ناراحتی ولی خواهرا و برادرا فقط بلدن اذیت کنن برای همین رفت و آمد رو قطع کنم شوهرم هم ناراحت میشه گاهی اوقات میرم پیششون با اینکه کلی اذیت میشم ولی میگم چه کنم بهتر از تنهاییه ولی کاش از اول ازدواج قطع رابطه میکردم باهاشون 

چیکارمیکنن مثلا؟

همیشه دعوا میندازن تو زندگیم. همیشه خدا شرن خیرشون نمیرسه. نمیزارن پیشرفت کنیم همسرمم ک کلا گوش ب فرمان اونا. عین قدیم مادرشوهرم عروس ب جای برده میخاد لپ کلام

والله من که دوست ندارم قطع رابطه کنم اینقدر دلم میخواد بریم اونجا دورهم بگیم بخندیم بدون ناراحتی ولی ...

باز مال شما خوبه میتونی وقتایی ک بری ک خواهر برادرا اونجا نیستن. مال من ک سردسته مادرشوهره چی بگم 

همیشه دعوا میندازن تو زندگیم. همیشه خدا شرن خیرشون نمیرسه. نمیزارن پیشرفت کنیم همسرمم ک کلا گوش ب فر ...

وای منم همینطور با این تفاوت که مادر شوهرم و پدرشوهرم ماه بودن خدا رحتمشون کنه ولی خواهرا و برادرا .....و شوهرم به شدت وابسته به اوناست و احترام بیش از حد میزاره و بیشتر پیش اوناست 

همیشه دعوا میندازن تو زندگیم. همیشه خدا شرن خیرشون نمیرسه. نمیزارن پیشرفت کنیم همسرمم ک کلا گوش ب فر ...

خب توچراباج میدی دقیقاخونواده شوهرمنم همینن ولی من تامیتونم بی محلشون میکنم

باز مال شما خوبه میتونی وقتایی ک بری ک خواهر برادرا اونجا نیستن. مال من ک سردسته مادرشوهره چی بگم

عزیزم اصلا اینا تو خونشون نمیشینن همش خونه هم عروسم هستن بنده خدا این همه خدمت میکنه آخر احترامش رو ندارن الان 40 سالی هست عروسشونه